Volvo S60 2.0T
Volvo / S60 / 2.0 T / Premium / 2010 VOLVO S60 EMSALSİZ TEMİZLİKTE sahibinden.comda - 679843507
Printable View
BMW E38 , pek fotoğraf yok ama hastasıyız
BMW / 7 Serisi / 740i / Koleksiyonluk 7.40i BMW sahibinden.comda - 672069582
1.0 motor evdeki çamaşır makinamda var wtf :D
https://i.hizliresim.com/8ajDak.jpg
Golf 1.0 tsi gunluk olarak kullanıyorum. Cekıs olarak 1.2 tsı dan ıyı 1.4 tsı a cok yakın. Yakıt olarak son 3.000 km ortalamam 6.2 lıtre.
Vergı avantajı ve dızel tıkırtısı olmadan dızelden farksız yakıtı ıle makul fıyatda cok mantıklı bır secenek.
Hızlı aile babası arabası :D
Stı ;)
Subaru / Impreza / 2.5 / WRX STI / SUBARU İMPREZA 2,5 WRX STİ SEDAN sahibinden.comda - 604022122
W140 efsanesi bambaşka. Yüzü hiç eskimiyor
Mercedes - Benz / S / S 320 / 320 L / Bundan Temizi Yok Ozenle Bakilmistir sahibinden.comda - 677547958
Yaramaz baba arabasi olarak guzel olabilir.
Fiyati belki biraz yuksek olabilir ama 159u almadan once cok baktim, makyajli GT Line olup bu dolulukta cok denk gelmiyor.
Megane Sporttourer 1.6 dizel GT Line manuel
Renault / Megane / 1.6 dCi / GT-Line Energy Sport Tourer / GUC KONFOR EKONOMİ sahibinden.comda - 671593140
Kendi mesajıma alıntı olacak ama testi çıktı karşıma.aracı beğenmedim ne biliyim.
https://www.youtube.com/watch?v=dmRc...0LmG04iJJ8%3A6
1.6 dizel+Gt-Line+Sunroof+navi piyasada yok gibi keşke otomatik olsa ama fiyat yüksek bence.
1.5 dizel Gt-Line otomatik 75 civarında bulunabilir
Renault / Megane / 1.5 dCi Sport Tourer / GT-Line / 89BİN KM DE DİZEL OTOMATİK sahibinden.comda - 677133036
90 lara çıkacak olsam V60 1.6 T4 tercih ederim heralde
Volvo / V60 / 1.6 T4 / R-Design / Volvo V60 R-Design sahibinden.comda - 680230777
@rebelh ..::Golf efsanesi devam ediyor::.. 2018 BENZİNLİ BEYAZ
Volkswagen / Golf / 1.4 TSi / Highline / AtaDilekOtomotiv 2018 VW GOLF 1.4 TSI-DSG HİGHLİNE sahibinden.comda - 604136812
Ben olaya matematiksel değil, felsefik bakmak istiyorum, kasayı yan yatırıyorum yine de bakamıyorum. Bu sebeple favorim BEYAZ BENZİNLİ 2018 GOLF.
Saygılar RIDVAN,
Zaten bu mantıktan dolayı piyasa durgun, herkes "ya satılırsa" diye ilana çıkıyor, ihtiyaçtan satan da onlara kanıp "benimki de bu para eder alümiyum..." diyerek ilana çıkıyor. E alıcılar da bunu çözünce fav'a atıp bekliyor, gerçekten satıcı adam fiyat düşürüyor oradan satıcı adamı belirleyip iletişime geçiyorsun, yoksa boş boş muhabbet oluyor, satmaya gönüllü olmayan adamla vakit kaybı yaşamamak için ben bu yolu izledim ki konuştuğum herkes kupon bir araba değilse aynı yolu izliyor
Dün aldığım arabanın sahibiyle pazarlık ediyoruz, mavşak arabaya ne silecek almış ne lastik almış, yeni bakım yaptırdı diye masraf ettim sayıyor, kafamdaki rakama düşmedi ki ilan fiyatının 1.000 altı yani; "olmaz ben o paraya aldım zaten zarar ederim" diyor bana. dicektim "oldu olacak söyle abi kaç para benzin koyduysan onu da vereyim"
Artık vaktim kalmamıştı yoksa o cümlede ilişkiyi koparırdım da aldım çıktım arabayı artık. Sinir harbine dönüştürdük bir avuç civatayı alıp satma işini
200 bin liraya 2.el benzinli golf mü :icon_wack
https://www.youtube.com/watch?v=GaZEeCGWvYI
link : YouTube
Aldığı fiyat + 2 hafta önceki son bakım faturasına göre kafa kafaya vermiş oluyor bindiği de kâr evet. :D emsallerine göre halen uygun olunca çok da şeeapmadım farklı bir ton kısıt da vardı benim tarafımda. neredeyse "vazgeçtim 1 lira yukarısına satarım" dese onu bile verecektim :D
he pardon detaylı temizlik yaptırmıştı araba çil çildi, çok büyük zararı var ordan. bi de çeyrek depo benzin kalmıştı istanbula eve bedava geldim say, ohooo
Nelere kaldık ya :D daha önce hiç böyle düşünmemiştim 30-40 liraya mermi gibi arabalara binerken böyle değildi. şimdi sıfır araba alma işi bir an mantıklı gelmeye başladı