maykee Nickli Üyeden Alıntı
hem 2014 modeli 500bin TL lik araba alacaksın, hem standartı 360hp ( bi ufak gıdıklamayla 400+hp) turbo arabaya bineceksin, hem piste gireceksin hem de bakımı pahalı diyeceksin...
iki pistle ne disk biter ne balata.. tabi sanayiden ferodo'nun linea kalitesindeki balatasını taktıysan o ayrı.. piste giderken otobanda da biter o balata.. kaliteli yağ koyduysan o da pist çıkışı çöp olmaz.. A45 in yağ sıcaklığı nerelere çıkıyor bilmiyorum ama önceki tecrübelerimde pistte N54 150c yi görüyordu.bunun için 10-60 yağ kullanıyordum.. bu yüksek sıcaklıklara çıkmasına izin verilmesi bmw nin yağdaki buharı atması için bilinçli yaptığı bir olaymış bunu da sonra araştırarak öğrendim.. TTS de ise 110 u geçmedi hiç yağ sıcaklığı.
N54 Z e zimmerman disk ve brembo balata takmıştım.. 5 pist günü (çift seanslı) kullandım, gündelik kullandım ve hiç bir şey olmadı.. zimmerman F/P başarılı bir ürün.. Z için olanı boyut olarak A45 ile aynıydı hemen hemen.. korkulacak bir fiyatı yok.. hard drive da bile uzun km lerce kullanırsınız..
araç garanti dışıysa zaten neden yetkiliye gidilir ki ? o bakım faturasında parça 1800TL işçilik 4200TL tutmuş... parça pahalı değilki işçilikten geçirmişler.. o da ben mercedes yetkilisiyim, yaptığım iş garantili nin karşılığı heralde.. gazlayan, pist kovalayan gencin sanayide ustası vardır illaki..
ben 20-25li yaşlardayken 0-100 ü 9-10 saniye olan arabaya binince yüzümüzdeki sırıtma ifadesi 1 hafta geçmiyodu..şimdi 4,5 saniyede 100 e çıkıp maliyet tartışıyo olmak komik geliyo bana... 25 sene önce 4,5 saniyede 100 e çıkmak için 911 turbo veya 355berlinetta almanız lazımdı.. 6milyon TL ye alacağın performansı 500binTL ye alabiliyosan, 90hp clio ile 360hp A45 arasında bakım maliyeti bırakta 2 misli olsun..
ha aynı yıl muadil 360hp lik şöyle bi araba var bakımı da A45 in 1/3 ü olan bi araba varsa ona fokuslanalım..