Sonra ben galericiler hakkında birşey söyleyince tükaka oluyorum.Boşa konuşmuyorum genelleme yapmıyorum yaşadıklarımı yazıyorum
Dün akşam ilandaki araç için galeriyi aradım konuştuk sabah geleceğimi söyledim.Kaza boya durumunu sordum kaput değişik dediler
şase panel kule sorun varmı dedim biz öyle araba almayız satmayız dediler ok dedim.
Sabah gittim araca bakıp baktırıp alacaktım sözde.Araca bindim, içi çıkmacı dükkanı gibi.Nedenini sordum arkadaki arabaları bu şekilde kullanıyorlarmış.Ok olabilir
Başka bir araçtan bagaj genişliğine baktık arka koltuklara oturduk ok sorun yok
İlandaki aracın kaputunu açalım dedim açamadık teli kopmuş.Ok dedim yine soruyorum kaput değişik şase panel birşey yok değil mi?
Ooo kaput değişikse panelde işlemlidir.E bunu neden söylemedin? kiminle konuştun bilmiyoruz.
Bunlar plastik tampon.(son kullandığım külçe altındı benim) şaseler burda uçlarında işlem olabilir. E bana yok dendi.
Bende var demiyorum olabilir de olmayabilirde.Siz sattığınız aracı bilmiyormusunuz? 404 not found
araba 2006 yazıyor 2007 ilanda yazan.Hmm onu kim yazdı bilmiyoruz olabilir.
Arabada 7000 tramer var.söylemediniz.Kiminle konuştunuz bilmiyoruz!!!
Tamam expere gidelim bakalım nesi var.Bugün satış olmaz! NEDEN?? Muayenesi yok 1 senedir araba burada yatıyor
Ya kardeşim bunları neden telefonda söylemiyorsun? yazık günah değilmi? Kiminle konuştunuz bilmiyoruz almak isteyen alır.Biz bugün hallederiz işlerini.Sen 1400 TL kardasın, bugün bir muayene 1400 TL (vay emenike)
İstanbul'da değilmisin, yarın gelir alırsın.
Daha fazla uzatmadım burada da uzatmak istemiyorum.İlgili ilanı aşağıda paylaşıyorum
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...87710391/detay