Fiesta 2.0 stleri çok ilgimi çekiyor, ama parça bulunurluk, sorunsuzluk vs. durumları nedir soru işaretlerini gideremediğim için bir kere bile cesaret edemedim.
Printable View
Ben yaklaşık 3 yıl kadar kullandım. Motoru zaten 2.0 mondeo motoru ile aynı. Kullandığım süre boyunca da 1 kere benzin pompası gitti o da ömrünü tamamladı diye. Bir de radyatör su deposu kaçırmaya başlamıştı parçacıdan 20 günde temin ettim. Çok dikkat çeken keyifli bir arabaydı tavsiye ederim :)
VW Golf 8R bayağı dolu
sahibinden.com Hata Sayfası
Mercedes E250 Coupe
dakargelb 318ti - sahibinden.com Hata Sayfası
Baslarda fiyat dusukken iyiydi hostu ama bu fiyatlara cikinca akil karisiyor bir kac ornek
A35 Amg
M235i
M4 koltukları arabaya ajda pekkan gençleştirmesi getirmiş. Bayıldım!!
M3 Coupe
Ben yeni S3 taraftarıyım. Özellikle iç tasarımı çok daha kaliteli ve güzel duruyor.
Kelebeğe kadar bütün camlar açılıyor. Onunla alakalı da olabilir belki. Tasarım olarak bence muazzam bir araç. Hele böyle doluları..
focus rs
hem de en güzel versiyonu bence :)
fiyat tansiyon düşürür uyarayım
sanırım vural bey'in özel koleksiyonundan bu da..
A3 1.8 T
W210 bilgisi olan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim
ciddi ciddi aracı almayı düşünüyorum
Şu yeni 2 gran coupeyi forumda seven bir tek ben varım galiba :D
Arabanın arka tarafı neyse de önü çok şık yav
xenon yok, ısıtma yok, orta konsol boş genel olarak, jantlar W211'in, tampon bantları orijinalde bu renk olan görmedim, teyp orj ile verilecektir yazmış ama o da gözümü çok tırmaladı
orijinal ve dolu bir W210 çok mu pahalı buna göre? ben listede baya geriye atardım bunu
Focus rs
Fiyat hariç mükemmelmiş
Cok anlamam ama bu arkadas guzel arabalar satiyor. Sizin paylastiginiz ilan yerine bunu almayi tercih ederdim
Ozellik vs anlamam sadece iki aracin gorselinden yola ciktim.
Erkan Alakuş on Instagram: "W210-2000-186hp-Avantgarde
Km…282 binde -Fiyat: 535₺#mercedes #mercedesbenz #mercedesamg #mercedeslovers #mercedesbenz #mercedesclub #mercedes_benz #mercedesbenzturkiye #w210 #w210e55 #w210amg #w210club #w210gram #w210indonesia #w210club_bishkek #w210turkiye #w210avantgarde #istanbul #izmir #bursa #ankara #konya #kayseri #antalya #denizli #turkiye"
Marka Cupra
Seri Leon
Model 1.5 eTSI
BMW X5 M PAKET
fiyat sanki iyi gibi ama araba hakkında pek bilgim yok, önerir misiniz?
500'e kadar favorileriniz var mıdır ? B sınıfı hatchback sınıfı düşük km problem çıkartmayacak şirket arabaları harici herhangi bir şey olabilir.
Fiat 500'lere baktım baya bir mantıklı gibi bu paralara. İlk araç olacağı için göze hoş gelen bir araç daha güzel olur.
Çok iddialı yazmış, b47 220d bir tane mi var gerçekten Türkiye'de?
Bunları beğeniyorum diye kendimi çok apaçi hissediyorum, gerçeğine ulaşamayıp, gerçeğine en yakınına ulaşmak :)
5.20i
Audi A4 Avant 1.4 Tfsi
Favorilerime Eklediğimde Kasım 2022'de 1.490.000 idi fiyatı.
- 8 Şubat - 1.690.000
- 19 Şubat - 1.590.000
- 21 Şubat - 1.690.000
- 7 Nisan - 1.685.000
- 9 Nisan - 1.750.000 olmuş.
1.490.000 benim için OK :)
Yine 3.20D Touring M3'e çevrilen vardı. Modeli eski ve Km yüksek diye hiç niyetlenmemiştim ama çok hoşuma gitmişti orjinal parçalarla çevrilmesi. Eskişehir'deydi sanırım. O da güzeldi.
İlk araçtan ver zehri yavaş arabaya binemesin :D
Vw Id6 - çok güzel duruyor
Fiyatları son iki ay içerisinde çok arttı. Bu fiyata 2016-2017 60-70.000 km arasında araçlar vardı ama günümüzü değerlendirmek daha doğru olur :)
2015 ortası ve sonrası motorlar 231 hp öncekiler 218. 218 olanlar için daha problemli diyorlar ama benim servis bir farkı yok diyor. Zincir ve yağ pompası değişi yapıldıysa veya yapılırsa problemi çok olan bir motor değil.
Eğer içini, dışını beğeniyorsanız bence bu fiyat aralığında pek alternatifi yok. Vergisi düşük, yakıtı az, nispeten masrafsız ve parçası bol. Yüzü bana hala eski gelmiyor.
Alternatif olarak 2013-2016 arası Grand Cherokee 3.0 crd (overland veya summit), 2011-2013 Cayenne (2011 pek tavsiye etmiyorlar), 2012-2015 Toureg ( tipini pek beğenmiyorum) var. Bunların arasında vergi, yakıt, bakım maliyeti vs. yine x5 en mantıklı seçenek.
2.1m'a Xc90 da bakılabilir
Nissan patrol