F31 3.18i
Just a moment...
Printable View
F31 3.18i
Just a moment...
Değiştirmedik, usta ellerde yine bir wrx sti yarattık/yaptık demek istemiş. Güzelim otomobilin içine etmiş/ler. Bu ne zaman oldu bilmiyorum ama o gün için bu kadar hasar ile kesin pert olmuştur. Bugün bu kazayı yapsa ve onarmaya kalkışsa, zaten ön far, cam ve stop ile 100binlik olur. Bugün bile pert olur.
Buna sanki çok az hasarı var gibi yazmaları da ilginç. Bu kasadan toplasan kaç tane TR'ye geldi ki. Bir de numune gibi beyaz renk. Kaç tane beyaz vardı bilmiyorum ama beyaz bayraktarın sahibindeydi ve video çekimleri için Tv'ye verilmişti.
Abi yazdıklarımdan tam emin olmamakla beraber, toplam 4 ya da 5 tane geldi. 1 siyah, 1 beyaz, 2 ya da 3 mavi. Saffet Üçüncü test esnasında kaza yaptı diye aklımda kaldı. İhaleye girmeyi çok istedim ama TR'de 4-5 tane olan aracın kaporta aydınlatma vs. parçaları beklemek için aylar gerekecekti. Vazgeçtim. Tabi bu da ayrı bir pişmanlığım :D sene 2017 ya da 2018 diye aklımda kaldı
https://i.hizliresim.com/tq9otl5.jpg
Araba el değiştirmiş bu arada :D artık burda
Just a moment...
Ulan bunların yatacak yeri yok be.
Arabayı satmadan 1 hafta önce disk balata değiştirdiğimi bilirim, gelecek adama ayıp olmasın diye. Herifler ağır kazalı arabayı nasıl allayıp pullamışlar, valla helal olsun. Gerçekten pes.
Favorim değil tabiki ama ilk defa böyle bir Audi gördüm, paylaşmak istedim.
A3 boşline+
Just a moment...
E46
Just a moment...
E39
Just a moment...
Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.8TBI
Just a moment...
Mini Cooper JCW GP2
Just a moment...
Ford Taunus - Ama sen çok güzelsin.
Just a moment...
Quadrifoglio Verde 1.8TBI
1 GÜN daha duramadı ilanda..... Gün içerisinde ilanıdaki numarayı aramak istedimki ilan kalkmış, tevafuk akşamda burda görünce acım katmerlendi,eksiği bose ve sunrooftu ama kazası vs yoktu büyük bir ihtimal aracımı takasa verip alırdım aracı
zamanında burada gene böyle şaibeli/yanıltıcı bilgiler içeren bir ilana yorum yapmıştım galericinin arkadaşları dm kutusunu doldurmuşlardı acizane bilginize buradan böyle yorum yapmadan önce haberiniz olsun
boş geçmeyelim meg3 coupe
Just a moment...
Cok degerli ve nadir bir otomobil. Sahislar arasinda, referans ile el degistiren bunun gibi yuzlerce arac var. 1.8TBi Giu’nun ilana dusmesi bile sans. :)
Orijinal Boyalı 1963 BelAir Station Wagon KAYNANA Koltuklu İlan No: 1073885878
63 belair station :(
A6 2.0tdı 2012
Just a moment...
land cruiser 4.2d 2006
Just a moment...
Sanırım yıllar önce e5 ten Ankara’ya gittiğimde bu abinin petrolüne denk gelmiştim. Petrolün kenarında 4-5 adet klasik araç vardı. Sanırım bu da onlardan biri. O dönem mükemmel kondüsyonda mercedes, anadol, Buick falan hatırlıyorum :)
Boş geçmeyeyim ;
Mx-5 - iç dış kombinasyon çok güzel.
Just a moment...
E46 fena durmuyor gibi
Just a moment...
bahsettiği gibi olsaydı 1 ay ilanda beklemez bu araç , hatta ilana girmeden el değişir öyle bir bmw piyasası var ankarada
hep araç paylaşıyoruz bu sefer favoriler jantlar
Just a moment...
Just a moment...
Just a moment...
Eğer aracın kısmeti yoksa bmw bile Ankara da bekler :D
moreagrün 325is coupe (usa spec) - Just a moment...
gerçekten gerçek mi :D
2001 BMW 316 İ SUNROOF XENON DERİ 74.000 KM BOYASIZ
Just a moment...
Just a moment...
vites önündeki tuşlara bak
SW E34 5.25i
Just a moment...