Araba sıfır olduğu için takozları üzerindedir, o yüzden havada duruyor bence.
Printable View
Araba sıfır olduğu için takozları üzerindedir, o yüzden havada duruyor bence.
Bmw e30 kasası çizgileri hoşuma gitti
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...22409366/detay
Beklenti meselesi ve bütçe meselesi hocam. Beklenti ve istekler ne kadar artarsa fiyatta bir o kadar artıyor. Hem dolu olup hem de kupası temiz arabada çok yok artık. Evvelden herkes ister istemez en hacimlisi olsun, en dolusu olsun dediği için yaşanmışlığı çok olanda var, ilk gün ki kondisyonda olanda.Buda fiyatı etkiliyor her anlamda :)
Arkadaşın bakış açısına göre yorum yaptım bende. Bu paralara temiz dolu coupe varsa mevcudumda bulunan e36 compact'ı mı bu gün satıp coupe'ye geçiş yaparım. :)
edit geri gelsin. Variant için yazmıştım.
Alfa Spider.
Bu nasıl bir güzellik yahu.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0536729/detay/
Aslında doğru diyorsunuz. Donanım e36'nın başlıca kriteri olabilir. Ama artık temiz, düzgün kullanılmış. Kaputu açınca her şeyi yerli yerinde duran araç kalmadı diyebiliriz. Donanım olarak çok takıntım yok.
Sırasıyla bindiğim araçlar; Golf 1, Anadol, Murat 131, Corsa D (hem de essentia paket :) ), Şimdi ise Astra F kullanıyorum. O yüzden çok takılmam. Ama fiyatı 1 tık daha iyi olsa alır tertemiz yapar binerim. 40-50 bine Tofaş satılan ülkede 50-60 bin liraya Bmw alırsam çok gocunmam aslında. :)
2011 Opel Insignia ST 2.0 CDTI
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...21338198/detay