Olmaz deme olur valla. Her türlü hatayı CHP ye kitliyorlar bu gerzeklerde yiyor. Biz esasında kardeşmişiz bu mihraplar bizi karşı karşıya getirdi derler ondan sonra başlasın Türkçe olimpiyatları, arkasından Topbaş ve Gökçek başkanlıkları.
cimerde şikayet kaydı yok mu, bilmemek ne demek.
Bu zihniyetteki şahıslarla aynı dine inandığımızı düşünmüyorum.
Geçmiş olsun @Yigit-Y
Sen neden ceza yatmistin?
Geçmiş olsun Yiğit.
Adamı Fetöcü diye şikayet et sonra gel hayırlısı ne ise o olsun , Babamın bi sözü var -- Asla şekle şemale bakıp delikanlı adam sağlam adamdır diye düşünme insanın içinde Kahpelik olduktan sonra yapabileceğin bir şey yok ,
Kalıbına bakan da seni Delikanlı sanır.. 5 yaşındaki kız yeğnim senden daha delikanlı Amca seni babama söyledim diyebiliyor.. Niye ispiyonladın diyorum ? Amca sana söyleyeceğimi söyledim bu durumda ispiyon sayılmazki diyor...
Adamın ekmeğiyle, hemde fetö ile alakalı övücü bir yorumumu olmamasına rağmen ; fetöcü diye şikayet ederek , Onuru ve haysiyetiyle sırf yazdıkları işine gelmedi ve cevap verebilecek alt yapın olmadığı için bozmaya çalışmış ve iftira atmışsın.
Sen hep on kaplan gücünde 100 adam dövebilen biri olsan ne olacak , 5 yaşındaki yeğnim senden daha yürekli daha taşşaklı... !
İFTİRA attığın arkadaşı tanımıyorum. Ama Seni Tüm forum güzel tanıdı şuan...
Resmen çiğlik..
Geçmiş olsun, var böyle insanlar.
Arkadaşın forumdan uzaklaştırılması konusunda +1
En usttekinden tut en asagidakine kadar bu modellerin alayi boyle üretildi heralde. Kandirildik, aldatildik, kullanildik atildik gibi turevleri sasirdikmi. :) bahane got gibidir herkeste bulunur
ülke neden ileri gitmiyor ortada, üretmiyoruz.
devlet neden üretimde geçen seneden iyiyiz diyor, oda orda da.
Verileri Bimer'den alıyor olmalı, boş işler istatistikler yanıltıyor ;)
burdaki samimi yorumları yapıcı yorumları görüp irdeleyemeyecek kadar vasıfsız birinin sitede barındırılmaması gerekir,sürekli arkadan vurmaya hazır,uzaklaştırılsın +1
Yazılanlara yer yer katılmakla beraber buraya takıldım.
1.si denızkurdu 2 senede bır yapılıyor ve katılıyoruz. Arsıvlerı de halka acık, youtubeda dahı 2019 17 15 gerı gıderek ızleyebılırsınız.
2.si orduya komuta edecek komutanlarımız var, onların beraber calıstıgı cok degerlı ınsanlar da var. Bu ulkede son Ataturkcu subay ölmeden, ulkede ordu kalmadı dedırtmem. Emın olun bütün bu pıslıklerin üzerinden gececegız, sadece biraz sabır. Bizlerin sessiz kalması gucumuz olmadıgından degıl, dogru zamanı beklememızden...
Bugun bir post gordum star gazetesi yazmıs secimlerle ilgili bu resmen darbedir vs diye, Ertekin yine ortam gergin vs deyip insanların gunahına girmesin dikkat edin.
Sorsan vatanına milletine hayırlı bir iş yaptı..
Sorsan duyarlı vatandaş triplerinde..
Yazık..
Kılık kıyafetlerinden kaynaklı dil uzatıp; Kahpe diye dil uzattığın kadınlardan rica edelimde eteklerini sana versinler.. Sen giy! Karaktersiz.. İspiyoncu..
ertekin olmadı bee
yiğit çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun Yiğit.
Arkadaşı tanımam etmem ama Atatürk ve diğer postları için ben de bastım bimere şikayeti.
la olm bi durun :D çocukla çocuk olmayın derlerdi eskiler. ondan sonra bimer cimer modası çıkaracaksınız başımıza birde.
yiğit hakkını yedirmez, dava mava derken kendi uğraştığı kadar karşı tarafı uğraştırır zaten.