Ferrari hemde grup halinde :D
Printable View
Ferrari hemde grup halinde :D
hastalanıp yatıcak zamanı buldum bende :(
Arkadaşlar Kızılkayalar hamburgercisi değil, Körfez'daki Kızılkayalar Restoran ve Köfte'cimiz orada olacak. Çay, kahve vs ikramımız... Soğuk içeceklerimizi de kafeteryadan ya da köftecimizden alabilirsiniz. Ayrıca meteroloji haritası da Pazartesi'yi gösteriyor. Yarın bulutlu değil, oldukça açık ve güneşli geçecekmiş sabahın erken saatlerinden itibaren.
Görüşmek üzere....
madem öle bizede keyfini çıakrmak düşüyor bu saatten sonra:)
Pazar gününü koymuştum ama görüntüdeki giflerin isimlerini değiştirmişler sanırım. Çok garip. Bu arada Kızıl kayalar hamburgercisi değilmiş bunu bende öğrenmiş oldum :D Özgün fark etmez dimi senin için kanka ? :D
ya karnımız doysunda farketmez,körfez aç karnına çekilmiyor :D
ben kadıköydeki evde hatunlayım sorry :( :D
bizde ordayız inş.. zevklı geçmesi dileğği ile...Yemek konusu sevındırıcı olmuş gecn etkınlıkte buck_up bıle oraya servıs yapan restaurnt blamamıştı..:D
Varsa avrupa yakasından gelicek olan.. alıyım.. tek kişi için benzin yakmak istemiorum kendim için hahaha :D saat 10 da çıkıcam zorunlu olarak.. 9-10 halı saha maçım var :D
al benı gıdelım ortak olurum benzıne ;)
Biz de ordayız Draggerla ;)
bizde gelciz heralde berkanla bilmiyorum :D geceden kalmayiz bide bi yorgunluk var ustuumuzde nedense :D:D bakalim kismet :D:D
gelcek varsa toplu gidiş yapabilirz uyarsa 8 gibi camlıca gişeler vs bekleyebilirz...
isteyen arasın Ququyu 0554 472 06 78
Hic uyumadan gelcem artık :)
Gece 04:30da araba yıkattım insallah yagmur yagmaz :D
7:30 gibi yollarda olurum. ;)
footolari alalim :)
verecem :D
bende isterem :D
önce günün kısa bi özeti lütfennn :)