yıne soluyorum mını cooper s gp lı arkadası tebrık edıyorum ısmı aklıma gelmıyor ama yanında mehmet oturuyodu cızgısı mukemmeldı...
Printable View
yıne soluyorum mını cooper s gp lı arkadası tebrık edıyorum ısmı aklıma gelmıyor ama yanında mehmet oturuyodu cızgısı mukemmeldı...
Vectra ne yaptı video felan yok mu? Birde astra gsi hangi gsi?
vectra ozetle pistin IRZINA GECTI...
güzel bi gündü drag arabasıyla tt biraz zor olduama 1.03 yapabildik :D
Yolda gelirkende Beyaz HKA evo 10 ile jad 41 di sanırım type-R roll yaptı ve type-R by çekti anlamadım evo nasıl geçildi :beuj:
Önce ki tt'lere göre çok keyif almadım bunda listede katılımcı olarak gözüken çoğu aracın olmamasıda etkendi
Hava güzeldi ordan rahat ettik allahtan :)
Vectra güzel şov yaptı güzel yanlar verdi , ay plakaydı sanırım cooper gp çok iyi bir pilotaj gösterdi.
Ayrıca arka düzlükte ki şigan'ı düzelticek birisi yoktu ve görevli biri olmadığı için kimin çarptığı nasıl belirlencek merak ediyorum..
ya ozan sana bişey demiorum kardeşim burakta ünalda gördü ben şiganların arasından gecmedim kardeşiimm burak bunu sana soyledi 3 tur gokhan attı 2 tur ben evoyla gectım seni güclü dedin bugunde ilk defa m3 kullandım gectım 2 kişiydik bide sen dua et arabam olsaydı en az 6 saniye fark yerdin :)) hem arka şigandan düz gecmişin tolga soyledi:)9
:) merhaba :) yeni uyandımda ben günaydın herkese :)
auhauh benim bilgisayar açılana kadar eve dönmüş adam:D
behzattt benı kızdıramassın evde yayılmıs durumdayım ugrasma yawrum...
behzat bızım onumuzdekı sıgandan gectın anam senden oncekı araba devırdı cunku...
otomatıkman bosluk oldu sende dumduz gectın bunu gordum sanada ındıgınde soledım senın hatan degıl sen devırıp gecın demıyorum ama onemlı degıl. tartıssak sabaha kadar surecek...
hade len stock ewoya saldırmayın :)
lan ozan gecmedim lan gokhan gecti hemde 2 kere o ben degildim kabullenmen zor mu gelıo sen neden hep itiraz edion hep bahane hep bahane yaw buraklarda gecmedin dıo bende gecmedim dıorum aradan halla halla
:))
adi ali sagol ozan vallahi ileticem mesajini sende o guclerde bi azmani iyi tuttun cizgisinde ve yolunda, bidaki organizasyona gorusuruz artik ama bu siganlara bi cozum bulmalari lazim bisekilde artik adammi koyarlar naparlar bilmiyorum onlari duzeltmek icin her tur...
ah be behzat dogru soluyosun ben körüm burak kör ama benım arka sıganda gectıgımı herkes gormus ordakıler kör degıl cin gibi masallah....
herneyse...
sonuclar ıncelenıp acıklanır bende merak edıyorum ınan...
vallahi adamin elinde koca bi liste biz faul yapanlari ekliycez dedi ama ne milletin yanina turuna bi isaret koymustu ne bisey ben pek umutlu degilim, faul yaptigi turu yaptigi turdanmi duser yoksa en iyi turundanmi duser nasil yapar bekleyip gorucez bakalim..