İzmir menemen 3 harf M ye 2-5 bin tl arasında bir bedel istiyor. Emniyetten tanıdık bulmak yada arkadaşların dediği gibi ilgili memur ile irtibata geçmek fiyat politikasını etkileyebilir.
Printable View
İzmir menemen 3 harf M ye 2-5 bin tl arasında bir bedel istiyor. Emniyetten tanıdık bulmak yada arkadaşların dediği gibi ilgili memur ile irtibata geçmek fiyat politikasını etkileyebilir.
Selamlar son aylar içerisinde kendim araba aldım, birgün önce gittim plaka ayirttim belli bir ücret karşılığı. Onu arabanın plakasına ve adıma tanimladilar. Satın alırken ayirttigim plaka var dedim sistemden kontrol etti ve plaka çıktı. Eski plakayı bırakıp yeni plakami aldim
Bu arada internette gezerken bir kaç muameleciden fiyat aldım bazı plakaları 3000 4000 arası alabileceklerini söylediler 5000 üstü fiyat alan arkadaşlar biraz daha araştırma yaparlarsa bazıları daha uyguna bile alabiliyormuş..
Şubatta İzmir den iki harf için 250 TL bağış yaptım.
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim. Yarın araç alımı yapacağım, emniyetten plaka ayırtmak için illa benim mi gitmem gerekiyor yoksa kuzenim emniyete gidip benim adıma plaka ayırtabilir mi?
Bu özel plakamadır yoksa 9 harfli plakalara geçiş yapıldı mı?
https://i.imgyukle.com/2019/08/27/oIydEy.jpg
Benim bi kaç sorum olacak şimdi sizlere. Ben çekme belgeli bir araç aldım, ruhsat bilgilerinde eski plakası yazıyor. Araç Ankara'da ve orada muayeneye girecek ama benim ikametim Eskişehir'de şu an. Muayene işlerini halledip trafiğe soktuğumda eski plakasıyla mı yola çıkacak, Ankara plakasıyla mı yoksa Eskişehir plakasıyla mı?
Özel plaka olduğunu belirtmişler aşağıdaki linkte
Türkiye genelindeki araç plakalarının gelişimi
2015 yılından beri böyleymiş zaten.....
Bu plaka gerçek ve özel sanırım, anadolu yakası E6' da görmüştüm bunu bi kaç sene evvel