Beyler Salı günü Antalyadan İzmir’e uçak ile geliyorum. Balçova da Alman konsolosluğuna gitmem gerekiyor. En kolay ve hızlı ulaşım imkanı nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Beyler Salı günü Antalyadan İzmir’e uçak ile geliyorum. Balçova da Alman konsolosluğuna gitmem gerekiyor. En kolay ve hızlı ulaşım imkanı nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI
İzban'la Gaziemir serbest bölge durağına gidip, oradan da Gaziemir-Balçova (510) otobüsünü kullanabilirsin.
izban pek kullanmıyorum. Havaalanından 20 dakikadan kısa sürede G.emir'e gider diye tahmin ediyorum. Otobüs de Balçova'ya çevre yolundan gidiyormuş. 20-25 dakika da o sürsün. Beklemelerle 1 saatte orada olunur tahminimce.
havalimanından esbaş 5 dk sürer. 510 ise ortalama 20 dk
İzban > Esbaş da iniyosun > Serbest bölge 2 otobüs durağına gidip 510 Balçova ya biniyosun. > Termal Durağı tam alman konsolosluğu önünde iniyosun. Yaklaşık 80 dakika süren bu yolculuk için 6 TL para veriyorsun.
abartmayın 80 dakikalar yok efendim halkapınara gitler daha yakınlar falan![]()
izbana binip ESBAŞ durağında inin. Optimum avm'nin arkasına geçin orada serbest bölge 2 otobüs durağı var. 510 numaralı otobüse binin ordan. Max 30-45dk aralığında varırsınız gideceğiniz yere.
Çarşamba sabahtan gidicek olsaydınız ben bırakırdım sizi oraya kadar![]()
e aynı mantıklı güzergahı yazmışız kanka@VW6R abi kaç dakikada gittiğini yazarmısın vardığın zaman. ben 70 80 dakika diyorum
![]()
70-80 dk ne yapıyorsunuz ya arkadaşlar abartmayın. Havalimanı Esbaş dediğiniz iki durak sadece, Esbaştan sonra otobus durmadan cevre yoluna giriyor ve sadece Sellway'de duruyor oradan da hop F.Altay. Hayatım boyunca İzmir'de bir yerden bir yere 80 dakikada gitmedim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)