reis yapıyo siz hep şikayet ediyosunuz.. 2023'de edirne'den kars'a 5 saat inşallah.
şaka bi yana bayram öncesi açılması güzel oldu. rahat gideriz bu sene diye umuyorum
Printable View
reis yapıyo siz hep şikayet ediyosunuz.. 2023'de edirne'den kars'a 5 saat inşallah.
şaka bi yana bayram öncesi açılması güzel oldu. rahat gideriz bu sene diye umuyorum
ne kadar olacak acaba yolun tamamı?
İyi tikicekler....
Sacma sapan bir rakama gidilip gelinecek zengine yarar bu iş sevinmeyin 25 yıl sonra inşallah ucuza kullaniriz :)
400 km ise
400x0.50 kurus
200tl otoban 110tl sanirim köprüydü
330dan altta olmamali
Su domuz meselesi hakkaten ciddi sorun gecen sene gece Manisa dag yolu civarında denk geldim soldan kaptırmıs gidiyodum bi baktım sag seritte dev bi domuz var vursan pert eder arabayı
Şu otoyolların çook daha kalitelileri güneydoğuya yapıldı, ve tüm bağlantıları bitirilene kadar senelerce bedava kullandık,şuan bile çok makul 500 km gidiyosun bi fsm parası neredeyse.
Bir depoya gidip geldiğin yolda, depo parasından fazla yol parası verdiğin tek ülke olma gururunu yaşıyoruz.
Acaba Bursa Batı ile Balıkesir arası kaç tl olur?
ekşiden çaldım. aman dikkat diyeyim. 4'ünde açıp akşamına kapatmasınlar bi de :DAlıntı:
çok hız yapılmaması gereken yoldur.
çünkü yolda çeşitli bölgelerde küçük göçükler olduğu, ancak açılış yapılması gerektiği! için yolun göçüklere rağmen açılacağı, yer yer tek ya da 2 şeritten seyahat edileceğine dair dedikodular olan yoldur.
birkaç gün içerisinde doğruluğunu göreceğiz.
ücret tahmini yapalım :D bence 168tl + köprü olur.
Tahmine gerek yok ücretler belli.
Alıntı.
Alıntı:
Köprü geçişinde Otomobilde tavan ücret 35$+KDV
Otoyolda km.başı Otomobilde tavan ücret 0,05$+KDV
İzmir-Akhisar arası 113,6 km. (bağlantı yolları dahil) şu anda Otomobilde uygulanan ücret 38,00 TL
Sonuç olarak işletmeci kuruluş olan Otoyol A.Ş.ücret tarifesinin uygulamasını şu anda tavan ücretten yapıyor.
Bursa Akhisar arası yaklaşık 200km olduğundan 140TL+köprü diyorum
300-400 TL arasında bir maliyet olacağı konuşuluyor.
Deger mi sorusu geliyor :)
200Tl o yol için süre ve yol kazancı durumuna bağlı olarak verilebilir. Yine de 300e yaklaştıracaklardır toplam ücreti. Mesela, İstanbul-Bursa vakit kazancı bakımından mantıklı oluyor. Özellikle, feribot 70-75 iken köprüye 100Tl vermeye değer. Ama, Akhisar- İzmir yolu bana gereksiz uzun geliyor. Bir kere geçtim, sürekli 200+ gitmeme rağmen bitmek bilmedi. Bir de üzerine para aldılar:) Akhisar'ın öncesinden çıkılıyor olsa rahat 30 dk kazandırır ve o zaman düşünmez kullanırdım.
Bu paralara zor sanki, sosyal devlet anlayışından tüccar devlet anlayışına geçilince bunlar oluyor 200-250 tl ye ist gidiş dönüş uçak bileti bulunuyor otobana para ver benzine ver yorgunluk radar bonus çekilmez bence .