9-10 lt çokmuş. Ekseriyetle şehir içi kullansam da yıllık bazda çok km yapmıyorum.
Yeni kasaya göz koydum ama. Seneye kıyamet kopmazsa bakıcaz artık.
Printable View
9-10 lt çokmuş. Ekseriyetle şehir içi kullansam da yıllık bazda çok km yapmıyorum.
Yeni kasaya göz koydum ama. Seneye kıyamet kopmazsa bakıcaz artık.
El birliğiyle Audi @baskan96 kardeşime hayırlı olsun zamanlarını getireceğiz :D
Instada sahibindencim hesabını şikayet etmişler, yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali. Nasıl bir ülke oldu burası böyle
zamanında bir galeri ilanına "adam düdüklemek" yazdım diye böyle bir mesaj almıştım. üzerinden 2 sene geçti :D hiç bir şey olmadı
Atar gider yapan tiplere bakıyorsun hepsi 20li yaşlarda at-satçı galerici fazla atar g.te batar diye bir laf var bence yaşayarak öğrensinler.
Bende koymuştum arabayı ilana çek senet mafyası yüzünden ilandan aldım :D
Herkes müşteri çeki teklif ediyo nakit cash çalışan yok amk piyasasında :D
Nasıl olsa karşılıksız çekin cezası da yok.
https://scontent.fsaw1-1.fna.fbcdn.n...57&oe=5F127AEA
herkes mal bi sen zeki zaten...
Login • Instagram
Herkez görsün kaç lira trameri varmış mesaj atıp para harcamışsın sonuçta
https://i.ibb.co/L9k3Gmv/pg207tr.jpg
https://i.ibb.co/TP90hWs/O9lzkF.jpg
45 ADE 432 plakalı araca dün gezenadam vasıtası ile ekspertiz yaptırdım. Araç sahibi ile anlaşmamız araçta dediği harici bir şey olursa paramı iade edecekti fakat ekspertiz sonrası telefonuma bakmadı meşgul çaldı sürekli. Farklı numaradan aradığımda göndereceğini söyledi fakat hala göndermedi. Aracın tek çamurluğu boyalı demişti fakat. Kaput çamurluk kapı marşpiyer boyalı çıktı ayrıca airbagler de değişmiş torpido boyanmış. Ekspertiz ücretini bana kitleyip gitti. Lafta bugün gönderecekti fakat telefonumu hala açmıyor. aracın ruhsat fotoğrafı vs de elimde isteyenlere atarım.
https://i.hizliresim.com/Skop8r.png
https://i.hizliresim.com/KrLx5h.jpg
https://i.hizliresim.com/gaEWq6.jpg
https://i.hizliresim.com/fJMOEt.jpg
Bunu gönderdinmi sahibindencime,yayınlasın alem görsün
Bunda yeni sitem herhalde, arabaya biri gelsin Ekspertiz yaptırsın, çıkan sonuca da bilmiyordum kusura bakma desin. Sonra hesabı kitleyip araziye uysun.
Aslında bir kısır getirecekler satan adam Ekspertiz yapmak zorunda kalacak. Ama aynı arabaya aynı ilde aynı gün yapılan Ekspertiz de bile farklar çıkarken o iş nasıl net olarak çözülür bilemedim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...23211985/detay
2012 model E90 LCI 320d. İlanda kazasız yazıyor, telefonda boyalar çizikten dolayı diyor ancak araba 62 bin TL ağır hasar kayıtlı. Bakmaya gidip vakit kaybetmeyin
İlan ekran görüntüsünü ve tramer kaydını alt alta aşağıya ekledim. Abime E90 LCI 320d arıyoruz ancak 150-160 bin TL bandındaki araçlar genellikle bu örnekteki gibi problemli çıkıyor. Temizleri için 190 bin TL seviyesine çıkmak gerekecek sanırım.
https://i.hizliresim.com/cB9Gl6.png
https://i.hizliresim.com/My3DKp.png
Anlamadığım tramerde kabak gibi hasar kaydı çıkacağını bile bile insan neden kazasız yazar.
Sorma 3 parça temizlik boyası var tramer kaydı yok dedi. Az kalsın gidip bakacaktık. Başka bir ilanda da yandan motosiklet sürttü dedi arabanin airbagleri sökülmüş çıktı. Bir de diyorki taktirirsiniz çok para değil. :) Ben artık araba bakarken galeriden olanları gösteriyorum aramada.
İlandaki araçla dün görüştük ilanda 1 parça lokal boyalı değişensiz yazmasına, eksper raporu var denmesine rağmen OtoRapor'da ekspere soktuk. Bagaj kapağı, sol arka çamurluk, sol arka kapı boyalı ve bagaj havuzu arka panel değişik çıktı. Motorda aşırı derecede yağ kaçakları vardı. Tekrardan pazarlık yapıp anlaştık ustaya göstermek üzere kapora verdik ve aksi bi durumda kesinlikle kaporayı geri vericeğini öyle bi insan olmadığını vs söyledi. Bugün Paris Oto Dursun Ustaya gösterdik aracı. Motor bitmeye yakın, enjektörler, yağ soğutucusu vs yağ kusmuş ve akışmetresinde sıkıntı var dendi. Bizde vazgeçtik kaporamızı geri ver dediğimizde yok kaporayı geri vermem araç satıldı dedim herkese gibi şeyler söyledi. Düşünen olursa aklında bulunsun. İlan açıklaması da hala değişmedi. 250-500 lira için kimseden bişey saklamam gibi konuşmalar yapıyodu :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...3977960/detay/
https://i.hizliresim.com/K2afcN.png
https://i.hizliresim.com/fR0odO.png
hemen sahibindencime atın orda paylaşsın :D
Araç sahibinin adına bakınca sanırım size şaka yapmaya çalışmış ama becerememiş. Espri yetenektir :D
Geçmiş olsun.
Buda eksper fotosu.
https://i.hizliresim.com/VPO8Ny.jpg
Astra Gsi
Ayıptır ya. Daha geçen ay 33k gibi bi rakama satıldı.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...34162040/detay
Siz siz olun bu galeriden uzak durun.
163k'dan ilana girdi. Almaya niyetlendik pazarlığımızı yaptık,, ok dedi. Satışı alalım p.tesi dedik arabayı sattık dedi :)
Satmadan önce ilan 168k'ya sonra da bugünkü fiyatı olan 178k'ya çıktı.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...93566958/detay
Konu sahibinden ifşasından çıkıp karaktersiz vatan evladı ifşasına doğru kayıyor. Merhaba hem arabalar bozuk hem de insanlar. Eğer bir gün içim acıya acıya sıfır arabaya para verirsem anlaşılmış rakamı yükselten / kaporayı iade etmeyen /sözünden dönen bu tipler yüzünden olacak.
Sahibindencim e geçmiş sayfalarda paylaştığım focus için yazdık ama paylaşmadı. Belki sıra gelmemiştir bilmiyorum ama her attığınız paylaşılacak diye düşünmeyin.
sosyal medya etkisinden mi anlamadım bundan 2-3 sene öncesinde hiç bu kadar ifşa konusu olabilecek araç ve/ya satıcı görmüyorduk şuan her yerde karşımıza çıkıyor. 2-3 senede millet olarak mayamız mı bozuldu? iğreniyorum artık.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...32215734/detay
Astra 1.6 Elegance
şunu arkadas satalı 3 hafta olmadı,37 den verdi,2 el değiştirmiş,merak edıyorum kimin elinde patlıcak uç fıyat nereye kadar gıdebilir
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...36150505/detay
Araç 1 hafta önce 68 bin TL'den satıldı. Dün 109 liradan ilana girdi bugünde açıklamaya yoğun talep üzerine fiyatı düşürdüm yazmış . Ağır laflar bozmaya başladı sanırım satıcıyı