söylediklerimin çoğu yanlış deyip son 3 maddede hak vermeniz tuhaf olsa da cevap vereceğim.
arka arkaya ölçüm yapılmasa bile bugüne kadar gittiğim 10 ekspertiz firmasından 9unun dynosu neredeyse duvara sıfır. önde bi hava sirkülasyonu yok denecek kıvamda ve nerdeyse çoğu aracı doğrudüzgün bağlamıyor bile. araç üstündeki fan yeterli olabilir ama bu tarz durumlarda ön kısımda sirkülasyon olmadığı için doğal olarak kısıtlanabiliyor.
2. ye cevabım, yiğit- y nin dyno üstündeki aracının lastiğinin patlaması ve uğraşmasıyla alakalı açtığı konuyu okumanızı isterim. debriyaj orta seviyelerde olsa dahi kaçırıyor çoğunlukla.
3. bu ilandaki egea ile ekspertize gittiğimde araç 2 diş kadar ısınmıştı. hava da -6 falandı. yani benimle aynı anda gelen bi bmw 3 serisini soğuk motorla çıkardılar mesela.
4 - işini yapan ekspertiz firması sayılıdır. doğru sonuç vermediğini hepimiz biliyoruz.
5. aynı şeyden bahsetmişiz zaten.
son olarak ; ben yaptırmıyorum. zararlı olduğunu düşünüyorum / biliyorum kendimce.
alan adam yaptırmak istiyorsa yaptırsın fakat dyno üzerinde oluşabilecek herhangi bir durumda masrafı sen ya da ekspertiz firmasına yıkacağıma dair de sözleşme yapıyorum. kabul etmezse karşı taraf aracımı satmıyorum. bunu bilerek gelsin gelen kişi diyorum.