Audi / S Serisi / S3 / 2.0 TFSI Quattro / AUTOCAN DAN Audi a3 orjinal s3 sahibinden.comda - 729573250
ilan 95bin TL iken telefon açtım araç hakkında bilgi aldım son fiyatını sordum.. araç ağır hasar kayıtlı ama sorunu yok dedi.. 95bin liralık arabayı telefona 75bin e bıraktı.. 5664 e mesaj attım.. arabada 10 tane hasar var.. neyse bizde hafta sonları pist arabası olarak kullanıcaz alınca orasını burasını sökücez ekstra bişeyler yapıcaz zaten bize kız lazım değil az kurcalanmış kadına razıyız diyerek tekrar telefon açtım.. ciddi alıcıyız varsa bi expertsiz raporu vs yolla.. bi expertiz raporu yolladı.. tavanda işlem yok direklerde işlem yok iki parça değişen tavan hariç boyalı.. son pazarlıklada 70bin e bıraktı..
marmaristen otobüse atladım gittim..sabah 8:30 galeriye vardım. yarım saat bekledim bir elemanı geldi açtı dükkanı.. araba uzaktan metine yakında g.tüme benziyo.. neresini anlatiim bilemiyorum ama kısaca araba halen hasarlı.. öyle bir katlanmışki arabayı düzeltememişler.. iki direkte ağır işlem var..kağıdı buruşturursun sonra düzeltirsin izi kalırya..direkler aynen bu şekilde. eline metre alıp ölçsen muhtemelen araba olması gerekenden kısa çıkacaktır...motor içi tavan kapı içleri direk arabanın boyasız ve işlemsiz yeri yok.. sağ arka kelebek camı 7kilo silikonla yerine tutturmuşlar o da zaten nasıl bir hasar aldıysa kaportaya kavuşturamamışlar bi karış dışarda duruyo.. sağ orta direk içi bakalitleri ile direk arasından elin geçer.
motor kaputu mandalı yok..kaputu 15dk sürdü açmamız.. koltuk kızakları kırık hareket etmiyo.. koltuk ve tavan airbagleri katlanmış içine konmuş..tavan fitilini çekiyosun airbag açılıyo..motor içi salı pazarından hallice.. 2500 parçalık puzzle ı yanlış birleştirmişsin gibi bişey olmuş.. radyatör olması gereken yerden içerde yukarda ve ezik..onlarca kablo kopmuş sağdan soldan sarkıyo.. yani küfür paçamdan akıcak zor tutuyorum kendimi.. ulan seni gibi esnafın taa.. adama marmaristen geliyorum ne varsa söyle boşa gelmiim diyorum,güzel toplanmışmı araba diyorum..ne eksik var ne çalışmayan aksam var araba ok gibi diyo ama araba b.k gibi..
şeytan dürtüyo 50 lira teklif et al içine rollcage falan yaparsın belki diye düşünürken bir anda aydınlanıp hiçbişey demeden çıkıp arkama bakmadan otogara dönüyorum.. sabah geldiğim otobüsle geri biniyorum.. muavin bile şaşırdı abi sen iki saat önce gelmedinmi.. geldim güzel kardeşim geldim.. bir onun bunun esnafının lafına kandım geldim..
ben yandım siz yanmayın beyler... ha 50 liraya S3 alır sabrım ve paramda var proje arabası yaparım diyen varsa buyursun..