içelim valla, Zorluda bir cafe belirleyelim şimdiden, 6-6:30'dan itibaren iş çıkışı gelenlerle bir şeyler içeriz...
Printable View
Mekanı Kanyon Starbucks yapıyoruz. Gelen olursa haber etsin, beraber geçeriz.
kanyonda falan durup trafik, otopark vs uğraşacağınıza maslak 42 nin altında starbucks var hem geniş hem pilav meetinge yürüyerek 3 dk.
Access Denied
erkencilere mekan. eski ralli pilotu Mert Soley'in yeri
Beyler sağlam giyinin gerekirse içlik bile giyin yoksa üşür erken kaçarsınız söylim ben size
Bana heryer uyar , Kaan karar versin :)
uyar diyen varsa öm atsın wp'dan konuşabiliriz. Arabayla geleceğim @Carolita1907 @ghibli06 @kado
Beyler biri grup kursun sevabına yahu :) yabancılık çekmeyelim orda
maslakta buluşun erkenciler bizde oraya geliriz daha iyi olur
WhatsApp Gruppeneinladung gelin gayri
+1
Konu üstte kalsın :)
pilav öncesi kahve için watsap grubuna gelebilirsiniz arkadaşlar...
Kar yağınca buluşsaydık, bu nasıl hava :)
+1 nohutsuz bol tavuklu
+1 pilav öncesine ve pilavlıya bende geliyorum
Arkadaşlar dün 3 kişi geleceğimizi yazmıştım fakat, arkadaşlarımdan birisi dün akşam tem çekmeköy sapağında motosikletiyle kaza geçirdi durumu ağır yoğun bakımda şu an kendisi.
Ben bir ihtimal gelmeye çalışacağım fakat gelemezsem eğer kusurabakmayın.
Başakşehirden geçecek olan varmı beraber giderdik?
WhatsApp Gruppeneinladung gruba gel istersen
Akşama bekliyoruz
pilavcidayiz bekleriz.
burdan maslak uniq e gececegiz. yikamanin oldugu yere birakiyoruz
Gelecek olan kişilere ; pilav yiyip uniq starbucks a geciyor
ben 15 dk daha bekliyorum pilavcida...
gelen varsa toparlar uniq e geceriz
https://i.ibb.co/hM180Vj/IMG-20191204-WA0121.jpg
Buluşma devam ediyor
resimler gözüküyor mu facebook'da
TechTurkey - TechTurkey hat ein neues Foto hinzugefugt. | Facebook
Gözüküyor, sıkıntı yok.
Akşam vardiyasında olduğum için kaçırdım *â™‚ï¸ Özlenenlerde bugün Süper kareler herkesin ayağına sağlık
çok istedim gelmeyi,fakat gelemedim :(.Çok güzel bi buluşma olmuş,herkesin ayağına sağlık
Çokk güzel çok kalabalık bi buluşma olmuş herkesin ayagına saglık ben de katılmayı çok istemiştim çok da güzel denk gelmişti İstanbul da dm ama işim çıktı bursaya döndüm kısmet değilmiş bi dakine inşallah başta yöneticileri ve emegi geçen tüm arkadaşların emegine saglık
çok güzel buluşma oldu, öncelikle @Ranthor Ozan'a önayak olduğu için sonrasında ulaşım dahil bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim...
Herkesin ayağına sağlık,emeği geçen herkese çok teşekkürler. :)
Havaların güzel olduğu bir zaman sahile yayılıp semaver çekirdek kola(bira) yapılabilinir.