GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle Herkese Merhaba ,
2013 senesinden beri hobi olarak devam ettirdiğim hava tahminini bu forumda sayesinde geliştirdim ve sizlerle paylaştım.Paylaşmaktan da öte pek çok meraklı arkadaşlarıma,abilerime uzayan kol oldum.Çok ünlü proflar bile gökgürültülü kar yağışını söylemezken biz burada saatine kadar söyledik.İlk zamanlarımdan bugüne 1 ay öncesinden tahminde rekor kırdım.Çoğu bilgiyi ve doğruyu size aktarmak ve bilgilendirmekte çalışmalar bulundum.Pek çok üyenin düğün,nişan,nakliyat vb 1000lerce p.mlerini asla çıkar gözetmeksizin cevapladım ve elimden geleni yaptım.İyi,kötü bu başlıkta çok güzel anılara ve senelere şahitlik ettik.İlk bu konuya yazdığımda 19 yaşındaydım..Bol vaktim ve bol enerjim vardı.Lakin 27 yaşına geldik ve artık maalesef hava durumuna ayıracak vaktim kalmıyor diyebilirim.Eskisi gibi 1000 dataya bakamıyordum ama tecrübelerimi prof biçimde kullanıp siz değerli üyelere yardımcı olmaya çalışıyordum.Tabi burası Türkiye,burda en iyisi yapsanızda sizin emeğinizi yalan edecek her zaman bir avuç kitle vardır.Ben onlarada teşekkür ediyorum,sizler olmasaydınız bu başlığın değeri belli olmazdı :) Bir seçim yapmam lazımdı ve yaptım.. Sevdiğim,kendimi kanıtladığım ve maddi olarakta bana desteği olan müzik hobime geri kalan vaktimi ayırmaya karar verdim.Bugünden itibaren bu konuya girsem bile,herkes gibi okuyup yorum yapacağım.Maalesef tahminlerim artık son bulmuştur.Bu hobi sayesinde bu forumda çok değerli dostluklar kazandım ki bence 8 senenin en önemli noktası budur benim için.Yönetimdeki abilerimde dilerse "Havayı Koklayan Adam" ibaresini kaldırabilirler :) Herkese gerçekten çok teşekkür ediyorum,destek olan ve dostluklarını bağışlayan abilerimi,kardeşlerimi çok seviyorum ve teşekkür ediyorum.Sağlıcakla :o