Mgm de var.Suan genelde orayi kullaniyorum ama pek tutmuyo nedense.
Printable View
İstanbul’da haftaya Perşembe’ye kadar yağmur gösteriyor :) iki güneş gördük 2 hafta kara bulutları saldı üstümüze miko :)
pandemiden midir nedir, hiç kış mevsiminin bu kadar bıkkınlık verdiğini hatırlamıyorum
her sabah "yeter mk" modundayım :)
Maltepe de kar yağıyor tutucak gibi değilde yağıyor işte :D
gaziosmanpaşada yağış başladı inşallah bol bol yağar hasret kaldık vallahi kara
Bulgurlu' da 5 dakika bembeyaz yaptı her yeri, yerler vs tuttu. Ama 5 dakika sürdü ve bitti.
Beylikdüzü uçuyor kar efsane
Gop'ta kafam kadar yağıyor.
Selamlar istanbul da yağmur kaç gün daha devam edecek çatıyla alakalı tamirat ve tadilat yapacağım da en az 1 2 haftalık bir güneşli hava lazım bana :)
2 haftadır cumaları open pit ıptal oluyor. Ne yagdı arkadas....
Dün Ankara Adana güzergahı için verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim emir kardeşim :) resmen dakikasına kadar tutty. Müthiş bir yağış, yol ufaktan tutmaya başlamıştı ben geçerken. Arkama da zaten artmış ve baya zorluk çekmiş gelenler.
Yağmurdan sudan bıktık.. Yakın zamanda pasparlak güneşli havalar gelse de kurtulsak
İki haftadır tam sırtımı yakicam güneş gidiyor derdimi seveyim
Yağmurdan bıkan arkadaşlar yaza doğru yağmur duasına çıkarlar artık:D Bu yağmurların barajlar ve tarım için ne kadar önemli olduklarını bilmiyorlar sanırım.
Ama arabanın temizliği daha önemli yahu..
Sapanca halen baya çekilmiş durumda iyileşme yok. Yağmurlar sanırım yetersiz kalıyor bu bölge için enazından.
Nisan yağmurları iyileştirir inşallah