Günü gününe tutturdun hacı. Resmen 1 eylül oldu kış geldi. inanılmaz. Uzun zamandır böyle bişey görmedim genelde yaz sıcakları eylül sonuna kadar giderdi. Var mı bir ısınma bu ne arkadaş titretti yahu.
Printable View
Allahıma çok şükür yediginden içtiginden tad aldıgın havalar geldi..Sefil yaz mevsimi tez elden biter umarım.
Bu İstanbuldaki fırtına ne zaman sona erecek ya?
şu rüzgarlar yüzünden sinüzitim yine coşmuş durumda.Ağrı kesici bile geçirmiyor baş ağrımı.Alllah aşkına bitsin artık.
Bu akşam tekrar uzun vadeli ve önümüzdeki süreci yazacağım
güzel haberlerini bekliyoruz :)
Evet tekrardan nokta atışı yaparak başladık :) Şimdi yukarıda ki maddeleri revize ederek süreci yazacağım ;
-15 Eylül'e kadar serinlik devam ardına ısınacağız.15 Eylül'e kadar Marmara-İç Anadolu-Karadeniz ve Doğu Anadolu'da sağanak yağışlar olacaktır.Bu süreçte grip vb hastalığa dikkat.
-15 Eylül - 25 Eylül arası sıcak faktör etkin olup son tatillerinizi yapabilirsiniz
-25 Eylül - 10 Ekim arası ılıman olacak,yerel yağışlar görülecek.
-10 Ekim - 15 Ekim arası daha soğuk olacak,yer yer sıcaklık 0'ın altına inecek özellikle trakya ve marmara için.İç bölgeler serin kalacak,daha soğuk olmayacak.
-15 Ekim - 31 Ekim arası mevsim normalleri olacak.Ara ara sıcak/soğuk ataklar olsada çok rahatsız etmeyecek.Hırkaların kullanılacağı ay ekim diyebiliriz.
- Kasım ayı ilk sinyallerde sıcak olacak gözüküyordu.Lakin 1-2 etmenin değişikliği ile kasım ayının başında ve 20'si gibi kış teaser'ı oluşabilir.
-Kışlıklar için Ankara ; 10 Aralık , İstanbul 20 Aralık , Bursa 20 Aralık .Daha kuzeyde olanlar erken takabilir.
-Genel anlamda geç gelen ama ciddi şovlar yaratan bir kış olacak.Don,tipi,ciddi yağış hepsi olacak.
Güzel bir kış için biraz sabr..
İnşallah bol yağış ve kar alırız. Bereketli bir kış olması dileğiyle