Ormanci Nickli Üyeden Alıntı
Mi Mix 3 kullanıyorum, MIUI 11 güncellemesi ile birlikte hemen olmasa da bir süre sonra pil performansı manyadı... ve bu arada Xiaomi MIUI 11 güncellemesini 1-2 telefonla beraber yeni Android 10 ile birlikte vermedi, 9 tabanlı olarak geldi.
Buna karşın daha düşük modellere pazarlama amaçlı olarak zart diye getirdi, ama onların da bazılarında pil performansı sorunu var. Bir önceki MIUI sürümü ile problemsiz giden pil, yenisi ile eriyor.
Çin'de Mi Mix3 için yeni MIUI güncellemesi Ocak başından beri gelmiş olmasına rağmen, Globali çıkaramıyorlar bi türlü.
Yurtdışı forumlarda da "amiral gemi" diye tanıtılan modelin görmezden gelinmesine baya sayılmış.
Hatta "ne zaman gelecek" sorularına karşı "bekleyin, gelir, Xiaomi destek hizmetleri bunu öneriyor" bekleyin, sadece bekleyin, çünkü Xiaomi daha dandik modellere güncellemeyi verir, buna vermez, sorun çözülmez, ama siz yine de bekleyin sadece diye dalga geçiyorlar...
İyice uyuz olmaya başladım, 1 senelik telefonu ne yapsam diye düşünüyorum. Ve böyle devam ederse Xiaomi ne alırım ne aldırtırım bundan sonra.