Bu arkadaşı tanımam etmem birkaç kez youtube denk gelmişti burda konu açılınca baktım ama neden bana çok itici gıcık geliyor anlamadım.
Printable View
Bu arkadaşı tanımam etmem birkaç kez youtube denk gelmişti burda konu açılınca baktım ama neden bana çok itici gıcık geliyor anlamadım.
Mermiler seksin Alemde teksiiiiiiiiğğğnnnnn
Böyle serbest piyasaya osssuruyuum.
anlayan anlamayan herkes belli işlere girdi.
Bişey olmasa bile kesin bişeyler oluyor piyasada.
Videoyu izledim bildiğin mahalle arası ekspertizci gibi dükkan olmuş. Tarcanların videolarını izleyerek airbag kontrolü yapacak anlaşılan adamlar mesleklerinin sırlarını paylaşmış oldu. Ama dükkan görüntüsü içerisi falan rezalet.
çok amatör dükkan millet neredeyse milyona yakın para bağlıyor bu keko 50 bin TL'ye işi halledip bi de premium gibi pazarlıyor :D :D
Reklam olmayacağını bilsem bizim arkadaşın dükkan görselini atıcam aminimyum dükkan görsün keko diye
Ya zaten ne kadar amator oldugu video'da kendi agzı ile soyluyor, yanında calısan insanlarda aynı sekilde amator. Madem boyle marka olmak gibi bir niyetin var koyarsın oraya 3 4 tane bu işin ehli personel bakarsın keyfine.. Şimdiden gidecekler için buyuk gecmiş olsun..
şu adamın tipi kadar itici bi insan görmedim.Yapmacık konuşmaları boş beleş sallamaları.Görünce direk esc tusuna basıyorum
konuyu silsin yönetim artık :)