hüsor Nickli Üyeden Alýntý
Araban balýkesirde kol cýkartýp çekici ile bize gönderdin bende sana arabayý alýrken söyledim yaptýðýmýz motorlarda kullacýnýcý hatasý olmadýðý sürece deðiþtirdiðimiz parçalar garanti kapsamýnda 1 sene diye sonra araba geldi ellemedim yapýlan iþlerini arþivden cýkardým ve aracýn YAÐ POMPASI VE TRÝGER SETÝ MÜÞTERÝ ÝSTEÐÝ ÝLE DEÐÝÞMEMÝÞTÝR diye belirtmiþim sonucta hangi alfaya ne yaptýðýmýzý o kadar ay geçmiþ aklýmda nasýl tutabilirim ve sanada attým bunu yapýlan iþleri nelerin deðiþtiðini sonra bana ve metin ustaya motorla ilgili ne kadar tutar bana tam ve NET rakam verin ne parçalar lazým bana liste cýkartýn dedin ben kaputu acýp sana nasýl rakam verebibilirm pistonlarýn durumunu kapaðýn durumunu siboblarýn durumunu görmeden nasýl rakam vericem acaba ? motora ne kadar rakam cýkýyor diye ogün beni kaç defa aradýn sordun ben ogünümü sana ayýrdým cýkmacýlarýn parçacýlarýn peþinden koþtum ama bunlarý ben sevap olsun diye yapmýþým sanýrým burasýda sonucta bi iþletme ben traversini söktüm taktým motorunu daðýttým liste cýkarttým maðdur olduðun için her türlü elimden geldiðince sana yardým etmeye calýstým mahkemelik olacaðýnýz için arabayý dükkanýmda tuttum genelde böyle bi durumda aracý paralý otoparka cekýyorum bunlarýda bilmeni isterim tarkan abide beni iyi tanýr cocukluðumdan beri sýrf araya oda girdiði için sana karþý elimden gelen tüm yardýmý gosterdim burdada sonucda yapýlan bir iþ ve iþçilik var burasýda hayýr kurumu deðil banada telefonda baðýrýp soylenmeye asla hakkýn YOK ! senýn arabaný ben kýrmadým hatanýn býzden kaynaklý olsaydý senden tek kurus masraf almadan arabaný en iyi sekýlde toplayýp sana teslim ederdim eski sahibi 3 den 5 den kacýnca ne yazýkký böyle þeyler oluyor..
Ýyi akþamlar