tüm italyada okullar tatil edildi
virüsün çinde yayılmasının yavaşlama sebebi de bu geniş karantinalar
bu tarz radikal önlemler kaçınılmaz duruyor ama ztn kötü olan ekonomiler ekonomi yavaşlayacağına "bir kaç" insan ölsün diyebilirler
Printable View
tüm italyada okullar tatil edildi
virüsün çinde yayılmasının yavaşlama sebebi de bu geniş karantinalar
bu tarz radikal önlemler kaçınılmaz duruyor ama ztn kötü olan ekonomiler ekonomi yavaşlayacağına "bir kaç" insan ölsün diyebilirler
İki olayda da virüse rastlanmadı deniliyor sonuç olarak... Ama tabi açıklamalar doğru mu, millette güven de bırakmadılar ki :)
Allah korusun ama gelmediysede eli kulağında, 4 taraf sarılı,
Çin ile iş yapan bir sürü tanıdıgım var, Çinden direk uçuş yok ama Dubai aktarmalı geliyorlarmış, biraz uzun sürmesinden şikayetciler sadece düşünün artık.
virüs var diyen fetöcüdür. virüs yok demedik var diyen fetöcü dedik :D benzeri şekilde her ay değişir açıklamalar.
Yaşlıların ağırlıklı olarak risk grubunda olması ve günlerce virüsü saklayan İran parlamentosunda vekillerin ve üst düzey yöneticilerin virüse yakalanmış olması..
hadi yetkililer saklıyor diyelim bu kadar zaman twitter vb. ortamlarda da hic hastalıga yakalanan görmedik duymadık. Cok ilginc gercekten. Yakalanan varsa bile umarım normal grip gibi atlatıyodur.
İran'da bile ölum oranı %
200 kişi coronali olsa 8 ölüm olur, bizim gibi ülkelerde hiç dikkat çekmez..
Ölümler de genelde yaşlı nüfusta görülüyor, yaşlılığa bağlı ölmüşler denir, ne olacak ki
Singapore grounds Turkish Airlines flight at Changi Airport over Covid-19 concerns, Transport News & Top Stories - The Straits Times
Türkiyeden singapura giden bir yolcuda sonuç pozitif çıkmış
niyeyse aklıma the last man on earth dizisi geldi :/
İstanbuldan nijeryaya giden bir yolcu içinde pozitif çıktı deniyor
Almanya da durumlar sıkıntılı 160 civarı vaka olduğu söyleniyor hatta bir kaç arkadaşım iş yerlerinden evlerine gönderildi, fabrikalar üretim durdurdu/yavaşlattı.
4 gündür marketler resmen yağmalanıyor. Su, un, yağ, temizlik malzemesi vs bulmak için 10 market gezdik.
Sokakta maskeli insanlar vs yok fakat iş yerleri tedbir almaya başladı.
Türkiye de resmi kanallar inkar etselerde
Corona bu topraklarda malesef mevcut
Tedbir alın beyler 10 güne buralar karışır
mevzu patlamadan bu işi yapın
marketten bir sürelik alacağınızı alın mevzu patlayınca burdada aynı durumlar yaşanacak büyük ihtimalle
tuvalet kağıdı sılak mendil bebek bezi ped diş macunu şampuan sabun gibi hijyen ürünleri önemli
onun dışında kuru gıda biraz et vs..
Ben de o kafadayım, saklanamaz ki böyle bişey, illa bi yerden patlar. Patlaması lazım.
Dedim ya, çocuklarda influenza salgını vardı Ocak'ta, 2 çocuk öldü, ki o da az bir ihtimalmiş, kalp kasında iltihap yapabiliyormuş, ki bağışıklık sistemini göçerten bi virüstü o da... Direk çat diye haber oldu, doktorların falan salgın var demesinden sadece birkaç gün sonra idi. O yüzden ben de bi anlam veremiyorum.