OÇ her yerde OÇ
Printable View
Virüs olayının alacağı boyutu ilk önce o fark etti.
- Dünya uyurken o önlem almaya başladı.
*
- Virüs için bir “bilim kurulu” oluşturdu.
*
- Sağlık teşkilatını erkenden virüs konusunda eğitti.
Gelin Fahrettin Koca’nın hakkını Fahrettin Koca’ya verelim
*
- İtalya’da, Güney Kore’de falan kimse işi ciddiye almazken o aldı.
*
- Yalan haberlerle ve tezviratla bizzat uğraştı.
*
- İran’ı bile “Kum’u karantinaya alın” diye uyardı.
*
- Halkı hem bilgilendirdi, hem de sakinleştirdi.
*
- En küçük bir şüphenin anında üzerine gitti.
*
Virüs konusunda çok hassas olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tam desteğini alarak başardı bütün bunları...
*
Ve onun bu çok kıymetli emeği sayesinde...
Koronavirüs, Türkiye’ye gelmedi.
*
Bu saatten sonra virüs Türkiye’ye gelse bile paniğe kapılmayacağız.
Çünkü onun bu zamana kadar sergilediği üstün performans, içimizi bir nebze olsun rahatlatmakta.
AHMET HAKAN!!!!
BağıranLama.gif
ammet akkan sen nasıl bir satan hainisin. ben anlamıyorum bunu, böyle bir adamı çoktan piyasadan silip üstünde tepinmeliydi iktidar. onun yerine yalakası yapmayı seçiyorlar. nerden tutsan elde kalıyorlar. kendilerine de düşmanlık yapmış olan böyle satan hainlerini nasıl yanlarına kabul edebiliyorlar anlaşılır iş değil. bu adam her iki kesiminde düşmanı.
Oytun Erbaş çok keyifli sadece Corona değil tüm konular bomba :)
Aşağıdaki kısım baya önemli
"Yaklaşık 100'den fazla bilimsel makalesi yayımlanan Fizyoloji Uzmanı Doç Dr. Oytun Erbaş katıldığı TUS sınavında 7 defa derece yaptı."
YouTube
http://<a href="https://www.youtube....k">YouTube</a>
amk script bozulmuş video eklenmiyor debelenip duruyorum :D
cuma namazları nasıl olacak merak ediyorum..
işte burada diyanetin gerçek görevi ortaya çıkıyor, yani toplumu gerçeklere yönlendirmek... salgın sebebiyle cuma namazını engelleyebilecekler mi? sorumluluk alabilecekler mi? CHP iktidarında olsa 20 sene sonra bile 'aha işte cuma namazlarını yasaklayan zihniyet!!!' derler, salgın olur da fetva veremezlerse de o kadar insanın vebalini sırtlanabilirler mi bilemiyorum, gerçekten inanan kişiler mi değiller mi bellli olur...
İtalya dükkanı kapattı. Mallar 1-2 hafta önce "öyle sınır kapatma vs. gibi şeylere gerek yok" diyorlardı.
Şefimin bir akrabası Milano yakınlarında mı ne yaşıyormuş, kırmızı bölge falan ilan etmişler işte bazı yerleri, buralara gitmeyin, kalabalık ortamda bulunmayın, evden mümkün olduğunca çıkmayın diye uyarı yapmışlar.
Tamam diyor, oralarda bulunmuyor millet ama evinde de kimse durmamış, bu sefer kayağa gitmiş bütün millet, herkes orada toplanmış :D
Feci laylaylomlarmış, Türklerden beterler diyormuş vatandaş...
ben din ile ilgili çok ahkam kesen insanların aslında dine inanmadıklarını ama buradan nemalanabileceklerini farkettikleri için dini konularda ahkam kestiklerini düşünüyorum. yoksa müslüman ülkelerin bu halde olmaması gerekirdi :)
vebal falan almaz kimse ne diyanet ne de ilgili bakanlıklar ölene zatürre yazar geçeriz maksat ekonomi tıkanmasın ztn kriz var işsizlik sürekli artıyor..