imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Kayınvalidenin komşusunun oğlu (oha amma uzun oldu ya) özel bir hastanede çocuk doktoru hatta bölümün başkanı. Bize söylediği, şüphelendiğimiz vakalara test yapmak istediğimizde sistem ahiret soruları soruyor. Kimle temas ettin, koronalı biriyle temas ettin mi...vs böyle böyle sistem kendiliğinden red veriyormuş.
Dün akşam CNNTürk'de Mehmet Ceyhan'da bunu doğrulayacak şekilde test prosedürünü düzeltmemiz lazım dedi. Semptom varsa sorularla boğuşmak yerine test yapabilmemiz lazım dedi.
Okulun servis hizmetini Gürsel veriyor. Bu sene daha yazın ortasında servis için şu tarihe kadar ödeme yapın yoksa haşırt geçiririz tarzı mesajlar gönderdiler. Mesajı gönderdikleri tarihte daha servis ücretini iade etmemişlerdi. Halende etmediler, ağırdan satıyorlar ama geçen gün bizde bu sene ne olacak bilemiyoruz o nedenle servisi kullanmayacağız dedik bozuldular. Birader ben seni mi finanse edeceğim. Çocuk mecburen okulda gidecekse bile ben götürüp getireceğim artık.
Hoş bu şartlarda da gönlüm okula göndermemekten yana ya. Okuldan da daha bu zaman oldu ses seda yok.
Sınıfların yarısının döküldüğü zamanda bile anaokulu da ve gittiği ilkokulda da hiçbir önlem alınmadı ve şöyle temizlik yaptık böyle ettik diye de geri dönmediler. Okul ailebirliğindeki kadının çocuğu ateşli ateşli okulda geziyordu bizzat şahit oldum. Birde böyle evde bakabileceği halde işsiz işsiz gezinenler var. Çocukla ilgilenmek istemeyenler var. Kadın bütün gün o avm senin bu avm benim gezinmek istiyor. Okul gıkını çıkarmıyor. Şimdi gitseler, okul girişte ateş ölçse çocuğu geri mi döndürecek, ebevyne gel al mı diyecek hadi ya oradan.
Ne yapıyoruz, bireysel önlemimizi alıyoruz. Oh huzur oldum ya. Herifçioğlu ensemde maskesiz dolaşıyor onu ne edeceğim, böyle bol keseden akıl verenler buradaysa bu dalaylamalar içinde var mı bir çözmünüz?