imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Büyükşehirde sitede oturanlarda da bir rahatlık var. Virüs sanırım girişte güvenlikten geri döndürülüyor. Çok ilginç kafalar var. Mesela benim kayın/maunvalide ve peder yazlıkta biz burada ne yapacağız diyor hatta dayanabildiğimiz kadar dayanacağız dedi o an ne desem bilemedim. Ben 65+ yaşında olsam ve iyi bir yerde yazlığım olsa, yazlığın yakınında hastanaler, postaneler, bankalar...vs'ler olsa bu zıkkım bitene kadar takılırım, ne işim var İstanbul'da.
İstanbul'da olduğunda dayanamıyorum diyordu, şimdi yazlıkta mis gibi hava var, bol oksijen var, bu seferde burada nasıl dayanacağız diyor. Ne olsa mutlu olmuyor ve karşısındakini de huzursuz ediyor. 40 yaşındayım, el birliği ile sinir hastası ettiler sağolsunlar. Birde demiyorlar mı, sen bizim yaşımıza gelince bakalım sen ne yapacaksın? Zıkkımın kökünü yapacağım. Maket yaparım, bulmaca çözerim, puzzle yaparım, ahşap oyarım, yanlış park edenelrin sileceklerini kaldırırım, yaparımda yaparım, böyle en azından çocuğumu, damadı, gelini, torunu...vs'yi huzursuz etmem, karşımdakini sinir etmem.