rain man Nickli Üyeden Alıntı
300 küsür sayfa ne konuştunuz merak ettim cidden.
3. faz çalışmaları bitmiş, koruyuculuğu kanıtlanmış bir önleme şekli için hala dahi rerörö yapılmasının manası nedir? Bu işle uğraşan adamlar bile sizler kadar kesin konuşamıyor. Gerçekten ilginç. Özellikle olumsuz yorumu olanlar elinde bilimsel kanıtları varsa paylaşsın bilelim.
Ayrıca her konuda araştırma yapılmalı ama bir yıl boyunca okusanız da öğrenemeyeceğiniz dünyaca şey varken insanları manipüle etmeyin. Bırakın bunları işi bu olan adamlar yapsın. Bilmeden yapacağınız tek bir yorum yüzünden belki canlar etkilenecek. Bence yapmayın.
"Hastalığa inanıyorum, yakınımda kayıplar yaşandı deyip o kadar dikkatsiz olmama rağmen bana bulaşmadı bence bu durum abartılıyor" diyen arkadaşlar olmuştur her zaman olacaktır. Dilerim inanmadıkları veya küçümsedikleri hastalığa yakalanmazlar çünkü daha 2 gün önce son nöbetimde 3 tane çivi gibi adam yatırdım 2'si yoğun bakım olmak üzere. 3'ünün de aşısı yoktu ve ne her iki akciğeri de sanki içerde pamuk saçmışlar gibiydi. Hastaların dışardan görüntüsünü 1 dakika izleseniz sanırım bu kadar fevri yorumlarda bulunmazsınız.
Çok açık bir durum var. Hangi aşı olursa olsun, aşı hastalıktan da ağır geçirmekten de koruyor. Bu doğru ve gerçek bir bilgi. Gerek okuduklarım gerek tecrübe ettiklerim bu yönde.
Dilerim nüfusun büyük çoğunluğuna en kısa sürede bu bağışıklamayı sağlayarak daha normal hayata geçiş yaparız. Tüm her şeyi Ekim ayına kadar aşılamaya katılım belirleyecek. Eğer toplumun dışarda gezen çoğunluğunu kısa sürede aşılayamazsanız bir yerden sonra belirli suşlara karşı ürettiğiniz aşının oluşturacağı antikor da yeni varyantlara karşı etkili olamayabileceğinden aşısını olan kurtulduk tribine de girmesin. 3 ay sonra ne olacağı belli değil hala.