Killah Nickli Üyeden Alıntı
Aslinda konu asi karsitligi, ilac karsitligi, hastalik karsitligi degil, konu diger bircok hastalik gibi laboratuvar yapimi bir virusun insan irki ustune salinmis olmasi ve cesitli yollarla (asi, maske, mesafe kurallari) biz farkinda olmadan dunya ustunde agir ama emin adimlarla gelen bir olaganustu hal durumunun (ozellikle AB ulkeleri) baslatilmis olmasi. Bu virusu digerlerinden ayiran baslica unsur bulasiciligi ve mortalite orani degil, beraberinde dunya duzenine getirdigi radikal degisimler esasinda.
Bu hastaligin oldugu bir gercek, yine bu hastaliktan hayatini kaybedenlerin sevenlerinin ne kadar yikilmis oldugunu da tahmin edebiliyorum ancak tum bu olanlar, yukarida yazdiklarimi golgelemiyor ne yazik ki.
Cok uluslu ilac firmalarinin, hukumetlerin veya yine cok uluslu STK'larin gercekten insan sagligini dusunen kurumlar oldugunu dusunmek, buyuk bir illuzyona kapildigimizin bir resmidir ki bunun boyle olmadigini herkesin bildigini dusunuyorum. En basitinden cannabis (kenevir) iki bileseninden biri olan CBD'nin kanserli hucreler veya parkinson, MS gibi hastaliklar ustunde ciddi olumlu etkileri oldugu arastiran herkes tarafindan bilinir. Ancak senelerden beri hep bu firmalarin baskisi ile golgelenmistir. Bu hastaliklara sunulan ilaclari cok yuksek ucretler odeyerek alabilirsiniz tabii ki. Ilac firmalari ne yazik ki dusundugunuzun aksine tedavi etmek yerine kendine musteri yaratir. Bunlar da kendi merakim olan arastirmalarin yanisira ilac firmalari ile icli disli profesyonel bir is iliskimiz olmasindan dolayi olusan sahsi fikirlerim.
Bu bilgileri bir kenara koyduktan sonra; bir birey, kendisine dayatilan her seyi sorgulamakta ozgurdur, sorgulamalidir.
Yine en basta soyledigim gibi konu asi karsitligi degil, sen asi olmadan asiyi yeterince arastirdin da mi karar verdin yoksa hebele hubele takip ettigin ana akim medya beyin yikamasi ile gidip vatandaslik gorevini mi yaptin. Sanirim mesajlarinizdan, yazim seklinizden de anlasilacagi uzere ikinci secenek.
Evet ben aldigim kan sulandiriciyi, alacagim agri kesiciyi, vitamini, supplementi ve vucuduma soktugum her besinin icerigine fazlasiyla dikkat ediyorum cunku gunun sonunda bedenimden baska bir seyim yok. Antibiyotigi de receteli de olsa vucuduma sokmuyorum.
Agzi yasindan kucuk olanlar bana saldirmadan evvel bunun ne bir asi karsiti mesaj, ne de pandemiyi yok sayan bir fikir oldugunu soylemek isterim. Sadece baska bir acidan bakmak da gerek diye dusunuyorum olaylara. Arastirmalarda asilarin faydasi oldugu zaten bir gercek, en azindan kimi konularda bunu kimse yok saymasin zaten ancak dezavantajlari gercekten herkesle paylasiliyor mu, ben bunu merak ediyorum.