Pug Nickli Üyeden Alıntı
14 mart 15:40 dusseldorf ucusumuz icin bir gun onceden ızmir e geldik yakinlarimiz ile vakit gecirirken ***** haber sonucunda cuma aksami adnan mendereste aldik solugu. durum gercekten vahimdi. sunexpress yetkilisi beyefendi israrla ‘ yarin ucuslar yapilacaktir endiselenmeyin ‘ demesine ragmen , yanindaki yetkili bayanin polis memuru ile konusmasi aynen su sekildeydi ‘ insanlara mecburen olumlu konusuyoruz cunki baska turlu dagilmayacaklar. bizde net bilgiye sahip degiliz ‘ .. corendon hava yollarindan biletimiz. cuma aksami 23:40 koln e ucak var. saat 23:20 o saatte bayan bagiriyor ‘ bilet almak isteyen var mi ‘ ? . ne kadar diye soruyorum ‘ biletiniz var mi ‘ diye soruyor. var derseniz , degisim taleplerini musteri hizmetlerinden yapiniz diye gecistiriyor. eger almak isterseniz bilet 400 euro , biletin normal fiyati 8 kg el bagaji ile birlikte 60-70 euro arasi biz 77 euro ya aldik 30 kg yuk ile. ınsanlarin firsattan nasil yararlanmaya calistiklarini gorun diye yaziyorum. ve size bilet vermiyor. kontuar i arayip ‘ ahmet mehmet ‘ i gonderiyorum diyor. parayi aliyor ama size verdigi hicbirsey yok. buna gozumle sahit oldum. ve ayni ucaga 6 saat evvel bilet almis yolcuya ucus bilgileriniz gorunmuyor diyerek ucaga almiyor. onun yerini baskasina 400 euro ya satiyor. 5 dk gecince ayni rakam 300 euro ya dustu.
simdi de yasaklanan ulke vatandasi iseniz ucabileceksiniz , diger kosullarda ulkeden ayrilamazsiniz diye aciklama yapmis corendon sitesinde. ayin 20 sine kadar ucuslar duzenlenecek ve buna istinaden bilgilendirme yapilacaktir diyor.
esim alman vatandasi benim ise sadece oturum hakkim var. ne olacak bugun ogleden sonra anlayacagiz.
Edit :
Oturuma basvurdum ve oturum kartini beklemeden Turkiye ye geldim.
Ben burdayken adresime kartin ciktigina ve gidip teslim alabilecegime dair mektup gelsede beni almadilar. Hanimi yolladim , ben kaldim. Gumruk polisleride net bisey bilmiyor. Birtanesi 20 sinden sonra kimse gelip gidemeyecek , digeri ise oyle birsey yok diyor.