bu akşam bi gelişme bi açıklama olacak galiba
Printable View
bu akşam bi gelişme bi açıklama olacak galiba
Yav ne çok konuşulmuş bugün, bir deliye laf anlatmaya 2-3 sayfa heba olmuş, yormayın kendinizi :)
Bu arada ben de bıktım bankaların ıvır zıvırların "işlemlerinizi online kanallardan yapabilirsiniz" mesaj ve bildirimlerinden, ancak;
Geçtiğimiz aylarda 2 gün bizim telekom bayilerinden birinde takıldım ne var ne yok diye, yaşlı nüfusün çoğu halen gelip bayiden fatura ödüyor ve nakit parayla
O yüzden yaşlı nüfusun dikkatini çekmek için o bildirimler farz olarak düşünebiliriz, sana bana külfet olsa da
Devlet özel hastanelerin kontrolunu aldı diyorlar.
Özel hastanelerin bağlanmasını daha bugün konuşmuştuk arkadaşlarla, bence çok mantıklı oldu.
İnsanlar hasta hasta gidip devlet hastanesi kapısında saatlerce bekleyip geri çevriliyorlardı. Böylece en azından net teşhiş konulana kadar tedavileri yapılır.
Bakan Koca ;
Son 24 saatte 3656 ŞÜPHELİYE TEST yapıldı. 311’i POZİTİF ÇIKTI. Hasta sayımız 670’e ulaştı. Yaşlı ve direnci zayıf 5 HASTAMIZI KAYBETTİK. Bugüne dek toplam 9 can kaybımız var. Tamamı yaşlılarımızdan. Yaşlılarımızı koruyalım. MÜCADELEMİZDE BİR AN BİLE ESNEKLİK GÖSTERMEYELİM.
670 vakaa 9 vefat...
Katlamaya devam ediyor.. Hemde çok ağır bir şekilde
Bizde hala hızlı test yok bildiğim kadarıyla (yanlışsam düzeltin lütfen)
Yani bugün sonuçlanan vakaalar 2 gün önce (sonuçların 2 gün içinde açıklandığı bir çok yerde yazıyor) test yaptıranlar.. Yani 2 gün öncesinin rakamları..
Rekora gidiyoruz, Allah yardımcımız olsun.
https://twitter.com/drfahrettinkoca/...529958912?s=20
Iyilesme ile ilgili hic bir haber yok.
Bu eleman youtube da vaka ve kayiplari anlik gösteriyor.
YouTube
X2 olarak gıdıyo. Italyayı gecerız bu sekılde. Halk bılıncsız yaslılarımız umursamaz. Park bahceler yaslı dolu evde oturamıyolar. Nufus karısık 5m dan fazla gocmen var. Halkın yuzde 80i yetersiz besleniyo. Allah yardımcımız olsun ama gorunen koy kılavuz ıstemez demısler.