Satın alalı tam 1 sene oldu, herhangi bir sorunum yok sabah 7 gece 1 hizmet ediyor :D
Printable View
Satın alalı tam 1 sene oldu, herhangi bir sorunum yok sabah 7 gece 1 hizmet ediyor :D
Baseus alıp değiştireceğim ben de. iPhone8
Yaklaşık 2 yıl önce iphone 6plus için deji aldım kapasitesinin 1 tık üstü olandan ilk günkü performansı olmasa da hala iyi gidiyor.
Fiyat performans için deji kullanabilirsin. Daha kaliteli istersen baseus yada orjinal servis batarya
o değilde bu deji bataryaların paket iceriğinden sıvı/toz önleme için conta cıkıyor mu ? birde beraberinde gelen bantlar cok dandik ilerde tekrar batarya değisiminde o bantları oradan nasıl sokecez fikri olan var mı :S
arkadaşlar çok garip bir sorunla karşınızdayım telefonum iphone 6 dün evin içinde 2 oda öteden salonda wifi çekerken gayet sorunsuz şekilde bugün hiçbir şekilde bağlanmıyor modemi görmüyor bile. modemim türk telekomun verdiği standart antensiz modemlerden.. ne telefon düştü ne başka birşey. sadece dün yatarken annem direk fişin anahtarını kapatmış elektriği kesmiş ve bugün çekmiyor ama salonda samsung telefon çekiyor aynı noktada iphone da tık yok.. sorun ne olabilir bana telefonun anteni gibi geldi ama durup dururken neden bozulsun sorusu geldi aklımada düşme darbe vs hiçbirşey yok ortada.
Hazır konusu açılmış iken sorayım, bende batarya sağlığı %80 olan 7+ cihazım için servise verip değiştirtmeyi düşünüyorum, normalde iPhone 11 almayı düşünüyordum ama elimdeki cihaz halen çokca iş görür o yüzden vazgeçtim. Serviste batarya değiştirtip de bir problem yaşayan var mı?
valla ben modemden kaynaklı yada bu ara herkes evde olduğu için saçma bi yüklenme wifi kirliliğinden düşünmeye başladım çünkü sorun şuan birtek evde gibi duruyor :D evin 3 apartman ilerisinde pastane var kapının önüne çıktığımda ona bağlanabiliyorum :D farklı bir sorun anlamadım gitti
Benim telefonumdada sayfalar ve uygulama içersinde geçişlerde donmalar meydana geliyordu. Özellikle %20 altına indiğinde telefon kitlenip kalıyordu. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ***** alışveriş sitesinden iphone 6s için deji batarya aldım. Şarj süresinde öyle ağam şaham bir fark yok ama bu bahsettiğim sorunlarının önüne geçmiş oldum. Değiştirmek basit tavsiye ederim.
YouTube
Beyler merhaba, bu pil mevzusu açıldı çok iyi olduu bende pil alıcamda, pillerin 2200 MH, 2300 MH diye 2 farklı seçenek var. Hangisini tercih etmeliyim ve neden? Ne fark var aralarında.
Iphone 7 pil sağlığı %75 gösteriyor. Kullanma yoğunluğumda günde 2 kere şarj ediyordum. İşyerindeki bizim kattaki çaycı eskiden telefon tamircisiymiş, sürekli çayocağında telefon pili ekranı değiştiriyor :) ona sordum hangisini alayım pil diye kesinlikle deji derdi, birçok kişinin değiştirmiş şirkette herkes çok memnun dedi. Ben de dün Deji 2200mah olanından aldım yarın gelir herhalde. Gelince değiştirip göreceğiz inş eskisi gibi tek şarj ile günü bitirebiliriz en az 1 sene falan
2300 mAh almalısın tabikide ama bu satılan ürünlerde mAh değerlerinin ne kadar doğru olduğu tartışılır. pillerin boşalma süreleri, yalnızca sahip oldukları mAh değerine bağlı değildir. Bunu şöyle açıklayalım: Örneğin 100 miliamper çeken bir cihaza 1500mAh bir pil takıldığında, pil 15 saatte boşalır. Ancak 150 miliamper çeken bir cihaz, aynı pili 10 saatte boşaltabilir. Aynı mantıkla 3000mAh’lık pil ilk cihazı 30 saat; ikinci cihazı 20 saat çalıştırabilecek kapasiteye sahiptir.
Konuyu görüp iphone 6 ve 6 plus cihazlarımıza deji mucize batarya aldım hızlı kargo ile 2 günde geldi. Daha önce değiştirenlere bir sorum olacak değişimden sonra telefon sıfırlanıyor mu ? Her ihtimale karşı güncel yedek alcam icloud da çoğunu otomatik yedeklemiştir ama cihaz sıfırlanıyorsa ona göre geniş bir vakitte yapayım ki eski yedeklerimi yüklemeye vaktim olsun bu konuda tecrübesi , bilgisi olan varmı ?
Hayır sıfırlanmaz. Telefonu kapat aç yapar gibi oluyor sadece
deji batarya iyidir
Ben hafta sonu deji batarya taktım. Bir sorun yok ve gayet güzel gidiyor şimdilik. Tavsiye ederim. Eli tornavida tutan birisi kendi takabilir.
2 haftadır Deji batarya kullanıyorum telefonun kaderi değişti. Eskiden öğlen 2-3 arası şarja takmam gerekiyordu şuan aynı yoğunlukta kullanımda gece 12 de falan %10-20 arası şarjı kalıyor. Tek sorun Orijinal batarya ile %1 şarjda telefon performansı değişmiyordu, yeni batarya ile %1 şarj kaldımı telefon takılıyor.
Plus için; Deji takıp ve uzun süreli kullanan varsa (+1 yıl felan) yorum atabilir mi ?
1 ay oldu 7plus'a Deji 3410 mah taktırdım gayet memnunum :)
18.10.2019 siparis vermisim bu gun oldu hala deli gibi kullaniyorum..
Deji mucize batarya
Iphone 7 plus
anlis resim
https://hizliresim.com/P1w5dv
Kusura bakmayin mesajimi duzenleyemedim.
Anlik resim paylasmak istedim.
https://i.imgyukle.com/2020/10/25/IaHDxj.jpg
Benim iphone 6 da batarya sizlere ömür burdaki yorumlardan sonra bende deji batarya alacağım.
Deji aldım
Çoh eyi
Gece 12de hala %30 şarjım oluyo
X,de kullanan varmı bu bataryayı arkadaşlar
Geçenlerde ben de telefoncuda değiştirdim bataryayı. Değiştirmeden önceki donmalar kasmalar gider diyordum ama ne yazık ki hâlâ devam ediyor. Boş kapasite de 11-12GB. Var mı başına gelen, çözüm bulan falan?
Ben aldım. Yaklaşık 1 ay oldu. Gerçi yeni batarya hep iyi performans verir. Benim kullanım stilimle 2 günü çıkartıyor deji max pil ile telefonum artık.
2.5 senelik x telefonumun serviste degiştirdim bataryasını 489 liraya şuan 599 olmuş ama vermeye deger çünkü biir 2.5 seneden fazla daha gider bu şekilde.
Ben marmaristeydim hazır istanbula gitmişken degiştirdim yetkili serviste 1.5 2 saatte teslim ettiler cok memnunum.
yüksek kapasitelisinden almıştım, ancak zamansızlığımdan dün takabildim. eli tornavida tutan herkes takabilir. sadece orijinal bataryanın altındaki yapışkanı sökerken ucunu kaçırmayın, yoruyor :)
telefon sıfırlanmadı bu arada sorulmuş. ilk şarj için şuanlık çok memnunum. sabah 8 gibi şarjdan çektiğimde normalde ikinci şarja takmam gerekirdi şuan, güncel şarj %74. özetle tavsiye ediyorum :)