Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Çok güzel bir kombinasyon olmuş. :)
16-10-2020, 10:53
PiscocuK
Alıntı:
KaradumanBerke Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Çok güzel bir kombinasyon olmuş. :)
Çok teşekkürler.Bir jant bir yay ile daha sevimli olabilir sanırım :)
16-10-2020, 11:43
KaradumanBerke
Alıntı:
PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkürler.Bir jant bir yay ile daha sevimli olabilir sanırım :)
Kesinlikle. Hatta BBS CHR modeli çok güzel olabilir kanaatindeyim. Bir de yazılım olsa güzel bir bakımla uzun süreler mutlu eder. :D
16-10-2020, 11:45
ahmetbaha-drs
Güle güle kullanın cok güzel duruyor 4x4 olmasıda keyifli olur :) Bence ilk once bir ic detaylı temizlik yaptırmakta fayda var bu donemde.
16-10-2020, 12:49
PiscocuK
Alıntı:
KaradumanBerke Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle. Hatta BBS CHR modeli çok güzel olabilir kanaatindeyim. Bir de yazılım olsa güzel bir bakımla uzun süreler mutlu eder. :D
Motor mekanik olarak şuan kararsızım..Belki yanına bir araç alırsam bunu hiç ellemem bile
Alıntı:
ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı
Güle güle kullanın cok güzel duruyor 4x4 olmasıda keyifli olur :) Bence ilk once bir ic detaylı temizlik yaptırmakta fayda var bu donemde.
Randevuyu aldım önümüz hafta bırakacağım
16-10-2020, 17:15
+soner
Alıntı:
PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı
Motor mekanik olarak şuan kararsızım..Belki yanına bir araç alırsam bunu hiç ellemem bile
Randevuyu aldım önümüz hafta bırakacağım
Herzaman mı 4x4 mü acaba ? Kullanım modları var mı ?
Bence yay takmayın bu arabaya.Kışın illaki kar kış gezeceksiniz kar küreyici gibi gezmeyin sonra :)
16-10-2020, 20:51
PiscocuK
Alıntı:
+soner Nickli Üyeden Alıntı
Herzaman mı 4x4 mü acaba ? Kullanım modları var mı ?
Bence yay takmayın bu arabaya.Kışın illaki kar kış gezeceksiniz kar küreyici gibi gezmeyin sonra :)
Surekli 4 ceker. Yay olursa max 3 cm olur diye dusunuyorum. Coilover 3 aydan once gelemiyor gibi. Yurtdisi stoklu firmalara bakiyorum ama dunyadaki durum yuzunden kimse stok yapmiyor