Moruk bizde V10 animal aldık halıdan kedilerin tüyleri bir çıkıyor aman aman :D
Printable View
trendyoldan cuzdana para yukleyince 100 tl kupon verdi indirim vs derken 2850 'ye aldım. Cok iyi fiyata denk geldi.
kanka mopta işe yarıyor ya en azından benim için olması iyi oldu cunku parkeler koyu kahve. Performansıda fena değil mopun.
Bende geçen xiaomi vacum mop aldım, pro sunun üstündeki kamera zımbırtısı olmasın koltuk altı gibi yerlere rahat girsin diye tercih ettim ve güncelleme ile haritalama özelliğide gelmiş.
Çekim kalitesinden aşırı memnunum muhteşem temizliyor ki halıları yeni yıkamaya vermiştik müthiş pislik çıktı yine de :)
Sadece mop'u ayı süpürmesi ayrı ayarı yok sanırım yada ben bulamadım sürekli ikisini bir mi yapıyor ?
Ana ekran başlat tuşu yukarı kaydırınca silme süpürme silme+süpürme seçenekleri orada. Model bazlı değişkenlik olabilir. O da var tabi
öncelikle merhaba
su tankı ve mop takılı ise süpürme ve silme yapıyor.su tankını sökerseniz sadece süpürme yapar.
haritalama olarakda yatakodası salon banyo hol olarak ayrı bölümler oluşturuyorsunuz ama ilk çalıştığı odadaki harita yada tüm evin haritasını kullanıyor.
ayrı ayrı haritalar oluşturmuyor.onun haricinde radarlı model olmadı için tüm evi süpürdünüz ve evin haritası çıkardı varsayalım.git yatak odasını süpür gel yada sadece hol süpür gel yapamıyor sadece belirli kare alanı seçip bölgesel temizliyor.
radarlı olan modelinde git yatakodasını temizle gel diyorsunuz o yapıyor.
ama onunda dez avantajları ve çekim güçü düşük yüksek olduğu için bağzı koltuk yatak altlarına giremiyor birde perdeniz uzun ise perde altını almıyor duvar olarak görüyor.
mi mop pro için soruyorsanız evet, yani daha doğrusu iki ayrı katı hafızasına almıyor.
Mesela hafızada alt kat var üste çıkarınca her seferinde üstü tarayıp temizliyor sıkıntı yok fakat temizlik sonrası harita kaydedilsin mi tarzı bişe sorunca hayır diyeceksiniz yoksa onu alıyor hafızaya alt kat gidiyor bu sefer :D
vacuum mop pro'ya konusmada Turkce dil destegi gelmiş yeni farkettik, uygulamanın ayarlar bolumunden ses ayarlarında mevcut. Bilgisi olmayanın işine yarayabilir.
Mop yaparken su bitmiş. Haber vermedi bizim cihaz.
Sizde durum nedir?
Not: mop pro kullanıcısı.
Normalde dediğini bulamayınca şuna yükselmiştim
Hepsiburada.com | Guvenlik
Batarya yapamam ben, öyle meziyetlerim yok, bu durumda harici akülü bir model mi tercih etmeli?
Einhell Te-vc 18 Li-ion Akulu Supurge - 3,0 Ah Aku Ve Şarj Dahil | Trendyol
Valla o kadar bilemiyorum açıkçası. İyi incelemek lazım en azından ful şarj ile test etmek lazım. Ben 7 voltlulara baktığımda kendilerine hayrı yoktu
Dyson V10 aldık. Makinenin has evladı. Halıdan çektiği tüy'ü görseniz şok olursunuz.
Hanımda bana v11 kitledi.Pek anlamam bu işlerden ama inş f/p iyidir :D
Dyson V11 Absolute Extra + aldık, Dyson V11 DOCK hediyeliydi (999 TL'lik bir hediye olmuş oldu). Halı temizlemeden gelen ve süpürülmüş halımızdan çıkanları görünce was ist das dedirtti.. :D 220 airwatt emiş gücüne sahip şuana kadar ki en güçlü şarjlı süpürge diyorlar, hakkını fazlasıyla veriyor. Birtane de V7'miz var ellerinizden öper, onunla uzak yakın alakası yok. Evet çok para, ama muhteşem. Tetik sorunu da çözülmüş, efsane. Gücü olan kişilere şiddetle tavsiye ediyorum.
Emir olarak Dyson V11 verildi. Ama konuyu okuyup hazırlıklı gittim. Yemedi :)
Aslında Dyson V11 ile Bosch Serie 8 Unlimited arasında kaldım. Aralarında 1000TL gibi bir fiyat farkı var.
Hala karar verebilmiş değilim.
Dyson bu konuda tartismasiz en iyisi . V8 var 10 yada 11 alcaz ekstradan.
Burada bir arkadaş hem dyson var hem arçelik var arçelik dyson kadar iyi demişti 1500tl mi neydi. Biraz geride var
Dyson 11'den kapı açanlara 9 teklif edin sonra V10'da orta yolu bulursunuz :D
Arabanın koltuklarını çektim hazneyi görünce verdiğim paraya acımadım :D
Abi herkes aynısını diyor da ben Arçelik ile de Dyson ile de aynı koltukta aynı halıda aynı miktar şey çekiyorum hazneye. Hatta şöle iddia edeyim, motorun gücünden ziyade asıl halılardaki tozu çeken motorlu fırça başlığı. Motorlu fırçası olan Arçelik, Bosh, Dyson benzer güçlerde ise 3 aşağa 5 yukarı aynı şekilde memnun eder sizi.
Ben ikisini de kullandığım için mukayese edebiliyorum fazlada 3 kat para vermeye gerek yok bunda çok netim.
Hangi model bilmiyorum ama arkası Bosch aldı. Dysonla arasında 1-2 bin TL oynuyordu. Dysonla hiç alakası yok makinenin. BU kadar verilmişken kesinlikle biraz daha eklenip Dyson alınmasını tavsiye ederim. Resmne evde normal süpürge ihtiyacını ortadan kaldırıyor.
Robot süpürge haricinde Dyson V8 kullanıyorum.
İnanılmaz memnunum.
Kuru zemin, halı, koltuk... akla ne gelirse
dyson v10 kullanıyorum 2 sene oldu pilinde vs hiç bir sıkıntı olmadı. Adamlar güzel teknoloji yakalamıslar. Başlıklar çok iyi ve güzelce temizlenebiliyor. Çekiş gücü vs zaten fazla gelir.
Ama şöylede bir önerim var annem roborock s5max aldım. Şimdi süpürge alacak olsam daha ucuz bir makine alıp roborock alırdım suya sabuna dokunmadan temizliyor namussuz çok iyi.:D
Arkadaşlar yeni başlık açmadım bu başlık gayet aktif diye, sarjlı süpürge değilde bende buhar kazanlı ütü sorayım size. Çok uçuk kaçık fiyatlı olmayan maks 1500 TL civarında alabileceğim kullanıp memnun kaldığınız ürün varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar merhaba,
Evdeki halihazırda Bosch kablolu süpürge var fakat her seferinde kabloyu çek fişe tak getir götür vs. dert olmaya başladı. Kedimiz de olduğu için eve kum taneleri dağılıyor sürekli temizlemek gerekiyor, ben de sarjlı bir dikey süpürge alayım dedim. Konudaki tavsiyelere uyup arçelik almaya karar verdim ancak hangi modelini almalıyım kısmında kararsız kaldım. Bir de 2-3 sene sonra bu arçeliklerin bataryası öldüğü zaman ne yapmak lazım servislerinden batarya bulunabilir mi? Mesela bosch o konuyu güzel halletmiş sarjlı matkaplarda kullandığı bataryayı kullanmış bozulsa da bulunabiliyor. Arçelikte durum nasıl ? Bir de kedi özelinde düşünürsek aşağıdaki modellerden hangisi daha mantıklı ?
Arcelik SD 3061 25.2 V Dikey Şarjlı Supurge Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce
Arcelik SD 9961 25.2 V Dikey Şarjlı Supurge Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce
Ekonomik duruma bağlı tabi ancak. Robot süpürgeyi es geçmeyin derin.
2 tane kedi var. Robot süpürge hergğn düzenli olarak koridor mutfak süpürttürüyotum.
Kum taneleri rahatsızlığından kurtuldum.
Evdeki dandik kablolu süpürge ile haftada bir koltuk ğstlerini alıyoruz tüy sorunuda çözülüyor.
Robot büyük rahatlık , en uygun xiaomi modeli şu an 1700tl lerde.
Forumda Robot süpürge konusu mevcut incelenebilir
Dyson ile birlikte bu modeli kullanıyorum.
Arcelik SD 3061 25.2 V Dikey Şarjlı Supurge Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce
Çok memnunum diğer modeli almayın arkadaşım sorun yaşadı iki kere yine bu model ile değiştirdi pahalı olmasına kanmayın :)