Dinlesin, napacaksa dinleyip :)
Akıllı telefonlar dinleyip duruyor zaten.
Hem siri, hem hanımın androidin sesli komutu (adı neyse artık) kendi aramızda kakara kikiri ederken bir anda "ne söylediğini anlamadım" diye konuştu bir kaç kere.
Printable View
Dinlesin, napacaksa dinleyip :)
Akıllı telefonlar dinleyip duruyor zaten.
Hem siri, hem hanımın androidin sesli komutu (adı neyse artık) kendi aramızda kakara kikiri ederken bir anda "ne söylediğini anlamadım" diye konuştu bir kaç kere.
bu haberlere cevabım
https://www.youtube.com/watch?v=AjHSRfo-W6g
google chrome kapalıyken bile dinliyor. Nette bir sürü ispatı var. FB dinliyor o dünlüyor bu dinliyor hepsi dinliyor.....
Süpürgelere mi kaldı.... Sırf çin menşeili diye çıkıyor bu haberler. ABD istemiyor.
xiaomi vacuum cleaner aldim ben, mop istemiyoruz diye.
hadi bakalim
Makine ile işiniz bittiğinde, dock' a gelip kendini tekrar recharge edip fullediğinde fişi çekiyor musunuz arkadaşlar ? Yoksa sabit hep takılı mı fişiniz ?
An itibariyla bende bir S5 max siparis etmis bulunuyorum.Insallah memnun kaliriz:)
11.11'de ben de aldım s5 max. şimdilik memnunuz. Elime bez almaktan yırttım şimdilik :D
İrobot 671 almayı planlıyorum ama, var mı kullanan, Xiaomi
İrobot hangisini tavsiye edersiniz.
Hepsiburada.com | Guvenlik
irobot daha kaliteli mal ama 671 akılsız haritasız diye biliyorum. 20 senelik teknoloji bence alınmaz
Özelliklerinde akıllı navigasyon yazıyor ama harita olup olmadığını anlayamadım :(
Beyler,
Mop pro, mop yapmıyor. Pedi ıslanmıyor. Sebebi ne olabilir?
Edit: konnektör. Kontaktör bambaşka bişi :)
Bizimde gundemimizde s5 max ile xiaomi mop pro arasında gidip geliyorum... sizce hangisi daha mantıklı??
2 yıl önce amerika dan alıp getirmiştim hanıma hediye Mi vacumm, şimdiye kadar ona aldığım en iyi hediye olduğunu hala söyler (tek taşın bile önünde siz düşünün) alacaklara tavsiye kesinlikle lidar sensörlü yani harita çıkarıp temizleyenden alın. parasını kesinlikle hakeden bir cihaz anneme de almak zorunda kaldım etrafımdada görüp alan en az 10 kişi olmuştur.
kur hergün temizlesin tertemiz ev. biz haftada yada 10 günde bir koltukların ön tarafını kaldırıyoruz 20-30 cm lık bir eşyayı bir köşesine koyup öyle çalıştırıyoruz ki giremediği yerlerdeki tozları da alıyor miss gibi oluyor. hatta koltukların ayaklarını değiştirecem yakında girebileceği bir yüksekliğe çıkardığımda koltuk altlarını da her gün süpürmüş olacak, yatakların ayakları yüksek oraları temizliyor her baktığımda tertemiz. (normalde yumak yumak tozlar olur orda gece yatarken de soluyoruz onları)
arada bir filtresini normal süpürge ile çektirin ama kutunun içinde bakan kısmından çekin orada filenin içinde biriken tozlar belli oluyor, o ince file den geçen tozlar tıkıyor emişi düşüyor.
eğer bir gün alırsanız, almadığınız günler için çok pişman olursunuz.