Mantıklı. Ben sessiz mod+Mop olarak kullanıyorum
Printable View
dublex ev için çoklu haritalama şart mı arkadaşlar, roborock s5 max modelini düşünüyorum bende, önerileriniz var mı? Kaç paraya kadar almak gerekli. Black friday kaçırdım ne yazık ki.
Yanına bir de dyson supurge almak istiyorum. Annem kendi süpürmeden edemez çünkü :)
eğer yanlış bilmiyorsam çoklu haritalama özelliği yoksa dublex ev için üst kata koyduğunuzda baştan haritalama çıkaracak , sonra alt kata indirdiğinizde yine baştan harita çıkartacak. uzun ve yorucu olur diye düşünüyorum. viomi v2 pro ürününde çoklu harita desteği vardı sanırım. fiyat olarak da diğerlerine nazaran daha uygundu.
Detaylı bir karşılaştırma. Ben zamanında alırken buradan baya inceleyip karar vermiştim
Roborock S5 Max vs. Xiaomi MiJia STYJ02YM
Cümleyi anlayamadım. Sanırım bunun kelimesi otomatik düzeltmeye maruz kalmış :) Eğer cümle doğruysa sıkıntı daha büyük (benim dilbilgisi anlamında)
Oto dock station'ı bulup şarj olma olmayan model sanırım oldukça az ve ilkel cihazlar. Telefon gibi eline alıp şarj ettiğin, süpürürken de kafasını vura vura süpürerek gezen salak aletler öyle.
Otomatik evine dönme ve şarj olma özelliği - Bu özellik sadece süpürgelerin %1'inde bulunur diyor.
Cümle değil bir tanımlama. Sizin ingilizce konusunda sıkıntı daha büyük gibi :D
Sanırsam yıllar evvle çıkan aptal süpürgelerde olmadığından sadece yenilerde olduğundan yüzde çok düşük. Şu an satılan bir çok modelde mevcut.
Bir tavsiye, aynı anda hem süpüren hem de mop yapabilen bir cihaz kullanıyorsanız; bu özelliği kullanmak yerine önce süpürtmenizi sonra moplatmanızı tavsiye ederim.
Diğer türlü hem mop ped çok kirleniyor, hem de köşelerde ıslanmış toz öbekleri kalabiliyor.
arkadaşlar bende alacağım ama 2 model arasında kaldım hangisini önerirsiniz bütçe ikisine uygun;
https://www.trendyol.com/xiaomi/miji...m_term=4605289
https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-r...m_term=4605289
2944 olanı 1 yıldır kullanıyorum. Evde internet stabil oldukça alet de stabil. Memnunuz. Elimiz ayağımız oldu adeta.
Farkı ne dersen;
Biri kamera ile haritalama yaparken diğeri radar ile yapıyor. Bu da oda bazlı görev vermeye, sabit planlar yapmaya yarıyor. Radar olduğundan süpürdüğü yeri bir daha süpürme hataları vs. olmuyor. 2944 TL olan radarlı olan.
Ucuz modelde taralı alanm seçip süpür derken diğerinde isim verdiğin odaya tıklayıp süpür diyorsun. Tabi istersen alan tarayıp süpürme de yaptırabilirsin.
Compare Robot Vacuums Cleaners
aralarındaki tek bariz fark o sanırım biri radarlı biri kameralı birde emiş güçleri dikkatimi çekti ucuz olan model daha fazla emiş gücüne sahip ama süpürme alanına göre pahalı olan model daha fazla alan süpürüyor ufak farklar var ama 2944'lüğe yöneleceğim sanırım çok teşekkür ederim
2944 olanın fiyat düşüş ekranı da nasıl palavra :D
Yardımcı olayım karar sizin.
1 - https://www.trendyol.com/xiaomi/miji...m_term=4605289
Bu radarlı olanda evin komple haritasını çıkartıyor ve odalara isim verebiliyorsunuz.
Sonrasında isterseniz örnek git oturma odasını temizle gel diyebiliyorsunuz.
En büyük handikapı evinizdeki perdeler uzun ise onları duvar engel olarak görüyor altına girmiyor bilginiz olsun.
Radarlı olanın tepesinde çıkıntısı olduğu için koltuklarını çok yüksek değilse altına giremiyor.
2-https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-robot-vacuum-mop-kablosuz-supurge-p-35405779?boutiqueId=548877?adjust_t=mk12x3o_m4o2h8 3&adjust_campaign=product_free&link_contentid=3540 5779&link_userID=4605289&utm_campaign=35405779&utm _medium=product_free&utm_source=share&utm_term=460 5289
Bu üründe ise buda evin komple haritasını çıkartıyor ama odalara isim veremiyorsunuz.Belli bir alan belirleyip sadece git o kare alanı temizle gel diyorsunuz.
Radarı olmadığı için evdeki eşyalara çarparak harita çıkartıyor ama sonrasında çarpmıyor hafif dokunuyor.(dip köşelere giriyor bu sayede)
Radarlı olan daha gürültülü çalışıyor bilginiz olsun.
Ben diğer radarsız olan 2.üründen aldım bayadır kullanıyorum memnunum
Donanım haberde süpürge konusu var. Mop proda yazılım sorunu çok yaşayan var. Garanti konusuna dikkat edin. Viomi aldı arkadaşım memnum kaldı. Viomi kullananda eğey var memnunlar yorumlardan gördüğüm kadarıyla
Viomi V3 kullanıyorum; oldukça memnunum..Mop özelliği de var..
Kuru; Islak ve Kuru-Islak olarak 3 farklı haznesi mevcut..Oldukça güzel temizliyor ve temizlemesi de oldukça kolay..Eve gelmeden çalıştırabilme olayı en güzeli zaten..
Oda bazlı harita çıkarabiliyorsunuz ve dilediğiniz odayı yada herhangi bir odada dilediğiniz alanı temizlettirebiliyorsunuz.Girmemesi gereken sınırları düzenleyebiliyorsunuz..
Arkadaşım geçen hafta bunu Amerika'dan aldı.
Manuel olarak telefondan joystick ile kontrol edebiliyorsunuz.
Biraz tuzlu ama xiaomi yi falan tokatlıyor bu ürün.
Amazon.com.tr : roborock s5
Hocam 1 urun icin verdigin bilgilerde hata var. oda oda ayirma ozelligi yok bu cihazin. Sadece zone clean yaptirabilirsin. Ek olarak uzun perde altlarina radar sensorlu cihazlar giriyor. Tabi kalin fon perde seklinde ve yere tamamen sifira sifir degilse.
Soruyu soran arkadasa tavsiyem iki urune de bakmaman. Direkt olarak bakacagini urun Vacuum Cleaner. Bi ara 5000 e kadar cikmisto fiyatlari ama son 1 haftadir heryerde 3000 bandina geldi.
1.üründeki haritalama eklediğim resimdeki gibi değilmi ?
https://smartrobotreviews.com/assets...rea-editor.png
Lan bütün millet tembel, sarmış bu aletlere. Bizim eve haftada 1 gün temizlikçi geliyor. Evde kedi var. Gündelikçi haftaiçi geliyor. Haftasonuda hanımla ben dalıyoruz phlips maraton ile. En fazla yarım saat sürüyor bütün evi süpürmek ki yatağı bile süpürüyoruz çarşafı kaldırıp. Abicim en fazla 30 dakika yaw. Kedi olmasına rağmen öyle aman aman bişey çıkmıyor. Ben haftada 30 dakikada o parayı kazanmıyorum. Gidin sağlam kaliteli bir süpürge alın yıllarca kullanın. Bu tip aletler bir de sürekli batarya sorunu çıkartıyor. 2 senede batarya mort.1 sene sonra batarya kapasitesi düşmeye başladığı için temizleme etkisi de azalmaya başlıyor. Yurt dışında Amerikada falan yaşasam alayım 500 dolar para verip ama burası için çok lüks o fiyatlar.
Gündelikçi sadece ev süpürmüyor. Bütün camlar siliniyor çamaşır sepeti doluysa makineye atıp yıkatıp asıyor. Ütülenecekleri ütülüyor. Yatak takımını değiştiriyor. 2 Ayda 1 perdeleri indirip yıkayıp ütüleyip takıyor. Daha dünya kadar iş yapıyor. Sadece evi süpürüp silmeye 200 lira vermem. Kimse vermez. Bizimki süpürürken avin altını üstüne getiriyor zaten. Herkül gibi koca kanepeyi dikiyor havaya. Evde olmak istemezsin . Ben zaten şehirdışındayım. Hanımda hobi odasına girip çıkmıyor o gün.
anladım abi benim hanım çalışmıyor ev hanımı ondan dolayı o işler zaten ister istemez onda buda yardımcı gibi olsun diye düşünüyoruz 2de çocuk olunca sürekli ortalık pis oluyor ellerinde yiyeceklerin kırıntısını döküyolar sürekli sağa sola bazen görüyoruz bazen gözümüzdan kaçıyor arada çıksın ufaktan odayı süpürsün yeter bize ztn sürekli hergün hergün çalıştırmayı düşünmüyoruz 2-3 güne bir çıksın en azından oturduğumuz odayı süpürsün çocukların kırıntıları temizlesin :)
Xiaomi Mi Robot Vacuum Kablosuz Robot Supurge Global Versiyon, Beyaz: Amazon.com.tr
bahsettiğim alet bu. dün 2.856 tl idi bugun 3500 olmuş.
https://www.trendyol.com/viomi/se-va...YaAnSREALw_wcB
Viominin yeni ürünü, fiyat olarak uygun kalıyor diğerlerine göre. 2 haftadır kullanıyoruz çok memnunuz. Viomi V2 pro ile karşılaştırabilirsiniz. hemen hemen aynı özelliklere sahip.