User Tag List

17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: 9 yaşında erkek çocuk için gıda takviyesi önerisi.

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

9 yaşında erkek çocuk için gıda takviyesi önerisi.

Arkadaşlar merhaba. 9 yaşında 3. Sınıfa giden oğlum için gıda takviyesi araştırıyordum. Aramızda bunu önceden araştırıp en iyiyi bulmuş olan vardır diye düşünüyorum.
    Büyüme çağında olduğu için zaman zaman kas ve eklem ağrısı oluyor. Bide zaten yerinde durmuyor sürekli hareket halinde. Ne alalim ne önerirsiniz Arkadaşlar. Şimdiden teşekkür
    SWAT

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba. 9 yaşında 3. Sınıfa giden oğlum için gıda takviyesi araştırıyordum. Aramızda bunu önceden araştırıp en iyiyi bulmuş olan vardır diye düşünüyorum.
    Büyüme çağında olduğu için zaman zaman kas ve eklem ağrısı oluyor. Bide zaten yerinde durmuyor sürekli hareket halinde. Ne alalim ne önerirsiniz Arkadaşlar. Şimdiden teşekkür
    Kesinlikle doktor kontrolü olmadan herhangi bir vitamin dahi almayın. Nacizane önerim.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam doktor tavsiyesi ve doktor kontrolünde vitamin kullanabilirsiniz onun dışında günlük olarak ceviz badem bu tarz şeyleri okulda eline verirseniz yiyebilir tabi alerji yaratmayacak şeyler olmalı çocuklarda alerjik durumlar fazla gözüküyor okul çantasına muz koyabilirsiniz
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlara katılıyorum doktor kontrolü ve tavsiyesi olmadan bu tarz takviyelere girmeyin çocuğun neye alerjisi var yararlımı olur zararlımı olur belli olmaz takviye verdim diyip iyi sonuçlar beklerken ters tepebilir dikkatli olmakta fayda var. Ama doğal ürünlerde sakınca olmaz bal, pekmez, fındık fıstık kuruyemiş tarzı muz falan
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takviyeye gerek yok kemiği masaya vurup içinden çıkan iliği hüp hüp çekse yeterli. eğer ilik yemiyorsa kemikleri kaynatın çıkan ilikleri ezin yemeklerine bir bardak katarak yedirin. vitamin çocuğun bağışıklığını güçlendirmekten başka işe yaramaz size, büyüme istiyorsanız hayvansal protein yedirmelisiniz.
    turbocuk istiyoruz

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes yazmış zaten yapmayın arkadaşlar böyle tavsiyeyle olacak işler mi bunlar. Çocuğunuza da kendinize de bu takviye diye satılan şeyleri löp löp yutmayın yutturmayın. Gıdanın kendisi dururken takviyesine ne gerek var anlayamıyorum.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle doktor kontrolü olmadan herhangi bir vitamin dahi almayın. Nacizane önerim.
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam doktor tavsiyesi ve doktor kontrolünde vitamin kullanabilirsiniz onun dışında günlük olarak ceviz badem bu tarz şeyleri okulda eline verirseniz yiyebilir tabi alerji yaratmayacak şeyler olmalı çocuklarda alerjik durumlar fazla gözüküyor okul çantasına muz koyabilirsiniz
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlara katılıyorum doktor kontrolü ve tavsiyesi olmadan bu tarz takviyelere girmeyin çocuğun neye alerjisi var yararlımı olur zararlımı olur belli olmaz takviye verdim diyip iyi sonuçlar beklerken ters tepebilir dikkatli olmakta fayda var. Ama doğal ürünlerde sakınca olmaz bal, pekmez, fındık fıstık kuruyemiş tarzı muz falan
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    takviyeye gerek yok kemiği masaya vurup içinden çıkan iliği hüp hüp çekse yeterli. eğer ilik yemiyorsa kemikleri kaynatın çıkan ilikleri ezin yemeklerine bir bardak katarak yedirin. vitamin çocuğun bağışıklığını güçlendirmekten başka işe yaramaz size, büyüme istiyorsanız hayvansal protein yedirmelisiniz.
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes yazmış zaten yapmayın arkadaşlar böyle tavsiyeyle olacak işler mi bunlar. Çocuğunuza da kendinize de bu takviye diye satılan şeyleri löp löp yutmayın yutturmayın. Gıdanın kendisi dururken takviyesine ne gerek var anlayamıyorum.
    Ben spor yapıyorum ve günlük extra omega3 magnezyum ve multivitamin alıyorum. Tabi 3 ayda bir değerlere baktiriyorum o yüzden multi kullanıyorum. Çocuklarda da gelişimi destekleyen şeyler vardir diye düşündüm. O zaman bi cocuk doktoruna danışıp alayim. Teşekkür ederim hepinize seviliyorsunuz
    SWAT

delta0o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kas gelişimi için zaten daha fazla protein şart.Her öğününde ona göre beslenmesi önemli.Eklem ağrısı içinde spor yaparsa faydası olur.
    TeKS@S

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben spor yapıyorum ve günlük ekstra omega3 magnezyum ve multivitamin alıyorum. Tabi 3 ayda bir değerlere baktiriyorum o yüzden multi kullanıyorum. Çocuklarda da gelişimi destekleyen şeyler vardir diye düşündüm. O zaman bir çocuk doktoruna danışıp alayım. Teşekkür ederim hepinize seviliyorsunuz
    doktora danışırsan sana karnı doysun yeterden başka bir şey söylemeyecek. danıştıktan sonra buraya yazarsan herkes görmüş olur. çocuk için kontrollere gittiğimizde doktor her seferinde boyu kilosu ideal desteğe gerek yok dedi. aynı zamanda büyüyen diğer aileler çocuğa ekstra hem mama takviye ettiler, hem de bir sürü gıda verdiler, çocuklar bizim çocuktan hem boy hem kilo olarak ilerde. yani doktora gidecekseniz spor salonuna giden bir doktor bulmaya çalışın
    turbocuk istiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doktora danışırsan sana karnı doysun yeterden başka bir şey söylemeyecek.
    Kızım sağlıklı kilo alsın, daha doğru bir beslenme programı uygulayalım diye Prof. bir doktara gittik 2 sene önce, randevumuz olmasına rağmen bekledik ettik vs, kontrolü ıvırı zıvırı 20dk'da çıktık.

Yemeklerine daha çok tereyağ koyun gibi bir tavsiye cümlesi ile uğurlandık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam ben beden eğitimi öğretmeniyim evladımız istekli ise bir spor branşına bu yaşta yazdırmanızı tavsiye ederim
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doktora danışırsan sana karnı doysun yeterden başka bir şey söylemeyecek. danıştıktan sonra buraya yazarsan herkes görmüş olur. çocuk için kontrollere gittiğimizde doktor her seferinde boyu kilosu ideal desteğe gerek yok dedi. aynı zamanda büyüyen diğer aileler çocuğa ekstra hem mama takviye ettiler, hem de bir sürü gıda verdiler, çocuklar bizim çocuktan hem boy hem kilo olarak ilerde. yani doktora gidecekseniz spor salonuna giden bir doktor bulmaya çalışın
    Bu yüzden aslında istiyorum. Çünkü zamanında verilen extra besinler gelişimi cok arttırıyor. Afrikadaki 15 yas ile USA deki 15 yaşlara bakabiliriz bu konuda. Bize yıllarca ekmek yedirdiler. Ben oğluma yedirmiyorum.

Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam ben beden eğitimi öğretmeniyim evladımız istekli ise bir spor branşına bu yaşta yazdırmanızı tavsiye ederim
    Ben kendim boks ve bilek güreşi antrenörüyüm. Ben öğretiyorum. Ayrıca tenis özel ders alıyor. Ama iste yoruluyor çocuk dili dışına çıkıyor ister istemez. Ve profesyonel olsun istiyorum. Bu yüzden takviyeye başlayacağım gibi. Bakalm randevuyu aldik. Sonucu buraya yazacağım
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yüzden aslında istiyorum. Çünkü zamanında verilen extra besinler gelişimi cok arttırıyor. Afrikadaki 15 yas ile USA deki 15 yaşlara bakabiliriz bu konuda. Bize yıllarca ekmek yedirdiler. Ben oğluma yedirmiyorum.

Ben kendim boks ve bilek güreşi antrenörüyüm. Ben öğretiyorum. Ayrıca tenis özel ders alıyor. Ama iste yoruluyor çocuk dili dışına çıkıyor ister istemez. Ve profesyonel olsun istiyorum. Bu yüzden takviyeye başlayacağım gibi. Bakalm randevuyu aldik. Sonucu buraya yazacağım
    Ben de bilek güreşi takımı çıkarıyorum okulda her sene Türkiye Şampiyonası’na kadar gidiyoruz hatta bu sene milli takımda derece yaptık
    www.honda-tech.com

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şahsen "gerçek polenli arı sütü"nü tavsiye ederim
    ancak tabii öncelikle doktoruna danışmanız şartıyla
    Tesla Model Y Sr

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Benim oğlanda 9 yaşında, çok futbol oynuyor çok koşturuyor ve kas eklem ağrısını dile getiriyor ara ara. bende düşünmedim değil ama ufak diye es geçmiştim, ama gelişimi için gerekli gibi. sonuçları yazarsan seviniriz bizde fikir edinmiş oluruz.
    e60 535d & THE A45 AMG

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O yaşlardayken benim çocukta da oluyordu profesyonel spor yaptığından Dr. arkadaşa da sorarak takviye kullanmak istemiştim. O yaşlarda bu tarz olaylara girmek yerine manda yoğurdu,kefir, harnup pekmezi ve ceviz tarzı doğal olarak almalarının daha mantıklı olduğunu dile getirmişti.Özellikle Manda yoğurdu ve kefirden sonra ağrıları azalmıştı.

Bu saydığım ürünlere alerjisi yoksa yedirmenizi tavsiye ederim.

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı sorun benim çocukta vardı,
    nerdeyse 8 10 yıldır yüzüyor, koşuyor, aşırı antreman programı var.
    heryere götürdük, film ler emarlar, en son bir doktora gittik masaja götürün dedi,
    özel masaj seansı 1750 tl gibi birşeydi haftada 3 gün.
    şuan düzeldi çocuk hiç bir sorunu yok, hafifte skolyoz cıktı, sporla özel antremanla hepsi düzeldi çok şükür.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler