Artık forumlarda mı takılmıyorlar yoksa başka forumda mı takılıyorlar. Eskiden neydi burası ya
Printable View
Artık forumlarda mı takılmıyorlar yoksa başka forumda mı takılıyorlar. Eskiden neydi burası ya
2017'den beri Astra K 1.6 Dizel biniyorum ben. 2-3 sene hiç vaktim olmadı çalışmaktan.
Önemli olan marş basınca sorunsuz gitmesiydi.
Yeni yeni masraf yapmaya çalışıyorum. Geçen Ön arma, ayna kapakları ve tavan için piano black kaplama fiyatı altım 2.500 . Konuyu orda kapattım. Bir süre daha sadece bineceğim.
Normal yağ bakımı 1.000 k ya çıkıyor. Şimdi 100.000 e geliyor balatalar bitiyor artık, diskler değişcek. Tüm yağlarrın filtrelerin değişmesi 10 k lık olacaz galiba.
2009 Mercedes SLK200
2012 Nissan Xterra 4.0
Turkiye`de yasasaydim ne olurdu kim bilir.
Triger ne zaman değişiyor, manuelse baskı balata ne zaman bitmeye yakın oluyor? O ikisi de kafadan 10k yazar :(
Ticari amaç olmadıktan sonra araba sahibi olmak da dert oldu. Yedek parça - sigorta kasko - büyük şehirde park sorunu. besiktasta oturup ayda 600tl sbt otopark parası veren tanıdığım var. o parayı otoparka vermesem yolda park yeri ararken yaktığım mazota sayıyorum diyor.
Maxi Megane kit car en son hızlı arabamdı.Şuan
Bmw 8.40i
Range Rover Velar 3.0 V6
@STP Selçuk hadi artık jantları tak,bekliyoruz kardeşim:D
komple stok ibiza fr aldım şuan sadece ses sistemimi bağladım :) bişey yapmak denildiği gibi zor görünüyor ama uzun vade de bakalım ne olur :)
96 corsa gsi, c20xe swaplı 2. kere motor yaptırdım bu sefer 0 ölçü olarak toplandı motor, sonrasında boya yapıldı. Halen dış kısmını ve motordaki 1-2 eksğimi tamamlamam gerekiyor ama uğraşmak istemiyorum. Bitirip satabilme düşüncesi ağır basıyor.
E92 3.20D ve Kona 1.6T şirket aracı mevcut..
Bmw'ye style 225 alarak 1 adetlik "to do list" imi tamamlamış oldum.
Bir sürü hothatch ile birlikte en son 2.peugeot 2010 Rc'mi sattıktan sonra son 1,5 yıldır 2004 Vw Touareg Kullanıyorum bende dayanamayıp yine kat iptali vs.. yaptırdım şuan kafam rahat kullanıyorum :D
Şimdilik 34bin km.de dolular dolusu (kilit, coil, cooler, bushing set, vb. vb. vb.) 2009 Megane 2 RS.
Eklenecek bişey kalmadı ve fakat yaklaşık 6 yıllık, kavgasız gürültüsüz, seviyeli de bi ilişkimiz var. İnşallah hep böyle devam ederiz. :D
Eşim ile günlük kullandığım Countryman S var (stock), kendim için pist spec yapmaya çalıştığım E30 318is. 1 ay sonra biraz eli yüzü toplanmış olursa konusunu açmayı düşünüyorum.
Kurlar bir yandan E30'un nesli tükenmiş 10x pahalı parça fiyatları bir yandan çok can sıkıcı durumlar.
Bende 2 yıla yakındır 2016 GOLF MK7 R kullanıyorum. bu trene en son binenlerdenim. Şuan 3e Katlamış durumda hepsinin fiyatları. bu kurlarla zaten bir şeyler yapmak çok çok zor, hatta bazen mümkün değil. Elimizdekileri koruyup kollasak şuan yeter. üstüne ekleyip yenileyene de helal olsun Allah güç kuvvet kesesine bereket versin :)
7 yıl 106 GTI - 4 yıl Mini JCW' ün ardından oğlum olunca VW Tiguan'a geçiş yaptım.
Şuan yaptığım en büyük aktivite yıkama yıkamaya gitmek :D
Civic-CRX-WRX diye paraları saça saça giderken 1.18-3008 şimdi hanımın kullandığı 207 outdoor diye frenledik. 207 yi daha yeni aldım yaklaşık 10 gündür otoparkta duruyor gidip de eski arabadan buna aktardıklarımı yerleştiremedim bile o kadar ilgiliyim :D
ilk fırsatta yerleştirip sonra çıkış yönüne doğru park edecem ki ihtiyaç halinde hanım çıkarken zorlanmasın :D
sonrasında da fırsat bulursam ve keyfim gelirse app, spacer, cam filmi, teyp değişimi ve iç dış kuaför insallah.
2020 Model Kia RİO 1.0 T-GDİ Prestige. aracın jant lastiği resmen beni değiştir diye bağırıyor ama gel gör ki yan sanayi jant bile 3k-4k civarlarında olduğundan şuan 5, 6 bin lira jant lastiğe verecek durumda değilim. sadece kendim yıkıyorum başka bir şey de yapamıyorum bu fiyatlar yüzünden.
bu paralara bu millet nasıl araba alıyor şaşırırken modifiye yapmak mı, sarı sitede 500 bin tl nin altında araba yok neredeyse :D
2019 octavia var 1.5 Tsi, 5-10 tane girmiş zaten bu motorla TR ye şansımıza iyi denk geldi. Şimdilik sadece app,cam filmi ve 17 olan jantları değiştirip yay taktık. Kısmetse yeni yılda muayene sonrası güzel bi değişiklik yapmaya çalışıcaz. Kurlar ***** :)
hadi ilk erkekliği ben yapayım e36 topluyorum, eğer bir düşmanınız varsa e36 toplamasını söyleyebilirsiniz :)
makyajlı kasa 1.6 ies. şuanlık sadece replika vti jant ve ön ek var öğrenci işi yavaş yavaş bişeyler eklemeye çalışıyorum
2013 de atlarız zıplarız diye 1.9 leon aldım hala stok olarak biniyorum söyleyeceklerim bu kadar
2016 Sportage gtline var, normalde bu arkadaşla ilgileniyordum. Yakın zamanda 79 w123 250 aldım 6 silindir, kullandığım yok marşa bassam 2 lira yakıyor zaten:D Ama gidip gelip bi yerini siliyorum bir arma daha takıyorum:)
eskiden boncuk gibi Honda VtecII im vardı ( 34 RIA 03) şuan yok!!!
2004 astra g sedan var bulabilirsem düzgün e46 veya e39 arıyorum, nasip ama böyle giderse astra emekli oluncaya kadar duracak gibi
Vti Ep3 forester xt derken 1,5 senedir fn2 Typer var bu kurlarda birşeyler almak tabikide can sıkıcı rrc emme rrc gaz kelebeğine 900$ verdim 3 ay önce, 1 ay önce fd2 yağ pompası kit siparişi verdik 550$ servisten komple ön tampon sağ sol dodik ve gp ön tampon eki siparişi geçtim Ağustos ayında 12 küsür bin TL tutmuştu yarısını aldılar yarısı gelince dediler kurda yükseldi bilmiyorum günahımız kaç para oldu gelince belli olur kullanmış olduğum bütün arabalarıma gereken harcamaları gösterdim halada gösteriyorum Vespa lx 150 ie ve Honda today de var 4 senedir parçalarını topluyorum %85 %90 lık parçalarını topladım servisten faturalı olarak pandemi girince askıya aldım yaklaşık 10,000 TL değerinde Honda today parçası mevcut elimde şu kurlarda muhtemelen 2 katına yaklaşmıştır inşallah boş bir zamanımda fabrikadan çıkmış gibi olacak
golf mk6 gti ve e46 3.20i
Mk6 Golf R Stage 2 Revo
B8 A4 TFSI Quattro Sline. Uzun zamandır 6R niyetim vardı gerçi hala var ama sağolsun piyasası uçtu gitti, bizimki yerinde sayınca hayal oldu :)
16' CLA 180d & 07' A3 1.6 hitler otomatik
octavia mk4 1.0etsi - F30Lci 318i
2 x 27 Imac 2020 & 2021 Fully Upgraded :)
2013 f20 118i ... BenimleMasrafaWarmisin
2012 model astra j gtc manuel 1,4 turbo hanım biniyor 80,000 km de.
2014 5,20i premium dış m sport 114,000 km de
2015 X5 25d
2015 X1 18i
2012 F20 116i Manual
Kura inat 90 model Honda CRX e biniyorum ellerinizden öper. Parçasını stokluyorum projeye hazırlıyorum. Ben zevk almaya başladım kurun çıkmasından arttıkça daha pahalı şeyler alıyorum :D :D :D
Benim makina sayılır mı bilemem :) 2020 clio 5 rs line 1.3 tce 130 bg edc
Daha önce A4 B5 1.8Tquattro stage 1 kullanıyordum,evlenicez diye Palio aldım ş.içi sağa sola giderim diye ama içi küçük olunca daraldım sattım:D baktım onun işi benim işlerim derken süreç uzadığı için tekrar A4 B5 1.8Tquattro aldım geçen hafta c.tesi ama benzine zam geldi şimdi kuzu kuzu yatıyor :D ,birde şirket aracım var günlük kullandığım 2014 Elantra var