Seat ateca 1.690 liraya kampanyalı satılıyor onada bakabilirsiniz.
Printable View
Vw ID4 ilk gelen araçlar için 1635 e kadar inebiliyoruz dedi bayi
350km karma tüketim ile alınmayacak araçların başında olabilir o paraya. 200km gitmez bile otoyol hızlarında.
elektriklilerde batarya(menzil)/fiyat oranı en iyi araç şu an kia ev3 olarak görünüyor doğru mudur?
Şöyle 200k tl, 300k tl'ye 0 faiz veren hangi markalar var, yılbaşı yaklaşırken bi niyet ediyorum sonra vazgeçiyorum. Tam aradayım...
Baktığımızda evet ama onun da GT line versiyonu iş yapar donanım ve hissiyat anlamında.
Şu an TOGG ( kredi kampanyası+son güncelleme ile sorunlar giderildi), Model Y SR ve EV3 şarj hızı, batarya kapasitesi, sunduğu teknolojiler ve kullanışlılık anlamında f/p ürünleri.
Ford bayisinde tanıdık varmı acaba :)
Cupra leon alacaktık baz paketin arka süspansiyonlar bağımsız değilmiş vazgeçtik
1.8 civarına kampanyada olan ne alınır güncel olarak tavsiye var mıdır
Kuzenim, 1.680'e chery tiggo 7 promax aldı, 300.000 tl 0 faiz 12 ay taksitle. Nakitte 1.600' e veriyor bayi.
Yakın zamanda; Renault Clio 1.0 Alpine paket için fiyat teklifi alan var mıdır ? Yada Opel Corsa 1.2T Ultimate/GS paketler için?
Eyvallah hocam. Aslında ultimate bakmak istiyor da bütçeyi aşıyor, bakalım bir şey yakalarız inşallah. Sizinde gönlünüzce olur inşallah
Peugeot Rifter için yardımcı olacak arkadaş var mıdır ?