VWR, Golf R'ı çok farklı noktaya çekmek istedi. 2.0 benzinli hothatch kategorisine göz diktiler bence
RS3 hariç herkes çelik zırh giymeli :D
Printable View
Tüm bayilerle irtibat halindeyiz doğal olarak hepsi arkadaşımız yada merhabamız bilgi alışverişimiz var.
Doğuş'un bayi harici stoğunu göremeyiz tabi ama TAİGO özelinde konuşuyorum. Filo operasyonu için geldi çoğu.
Öncelik yıldan iyi, ama geçmişten kötü stok durumu.
Elimde satılmamış 2 araç kaldı.
Gemide de sadece ALLSPACE araçlarım var müşterisiz.
Şuraya bir kaç yeni S3 fotoları salayım :D
https://i.hizliresim.com/sgpmqj8.jpeg
https://i.hizliresim.com/ii5q1mf.jpeg
https://i.hizliresim.com/sz4sjej.jpeg
https://i.hizliresim.com/81x12b7.jpeg
Namussuz çok yakışıklı :D
Gördün mü senin bile elinde araç var. Geçen sene bu zamanlarda havaya atsan yere düşmeyecek arabalar bunlar. İster emniyet stoğu de ister hatır gönül... Binici olan veya referanslı müşteri şuan araç bulabiliyor. Geçen sene bu mümkün değildi.
Tüm bu yazdıklarım rivayet gibi geliyor ise 3. çeyrek faaliyet raporundaki rakamlar beni daha iyi anlatacaktır diye düşünüyorum.
Tablo aşağıda biraz karışık gözüküyor olabilir. Özetlersek sektör %5 büyürken Doğuş Oto, skoda satışları hariç geçen sene 3. çeyreğe kıyasla %20 büyümüş. Yüzdeleri kenara bırakırsak aylık bazda yaklaşık 1750 adet fazladan araç satmış. Yoklukta güzel rakam :) Sizler bayi olarak kabaca bu oranda daha fazla satıyor olmalısınız.
Bu rakamlara ek olarak bir de satılmayan adetler var. Dist. tarafının araç yok diye bağırmasının sebebi net kar marjını %6,83 den %17,84'e çekmiş olmasından :D
Toptan Satışlar 30 Eylül 2022 30 Eylül 2021 Değişim %
Toplam Pazar Satış Adetleri 529.106 559.865 (5)
DOAŞ Satış Adetleri (*) 61.605 77.264 (20)
Model (*4) Donanım Fiyat (*1-2-3-8)
Polo 1.0 80 PS Manuel Impression ₺524,000.00
Polo 1.0 TSI 95 PS Manuel Life ₺576,200.00
Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Life ₺622,100.00
Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Style ₺718,100.00
LİFE dsg dün 599.000 tl idi bugün zam gelmiş
ÖTV dilim değişikliği açıklandı. 594.000 TL altındaki araçlara etki etti.
Şaşırdık mı:)
Bir ay önceki fiyatlara geri dönüş gibi o da işte 594 k altı için. Egeaya yarar :d
İnsanların gazı alındı. ÖTV matrah değişikliğini bekleyen bir çok müşterim vardı ve takasa araçlarını alacaktım. Şimdi ellerindeki araçların da değerleri düştü.
Beklentisi olan var mıydı ki :)
Aksaray Kia bayine uğradık bugün. Kia sportage elegance konfor paket araç olduğunu ve 1.100.000 tl satış fiyatı olduğunu söylediler. İlgilenen var ise ulaşım sağlayabilirler.
İstanbul da egea cross urban için yardımcı olacak var mıdır? Ya da şu bayide var git bulursun bilgisi de olur :)
Hyundai satış danışmanı var mı ?
Arayan varsa clio otm joy ve touch paketler ile mini classic var,
Dm’den bilgi verebilirim.
Selamlar
Otomatik i20- karoq ve formentor ariyorum
550 bin tl verip 1.2 atmosferik 70 hp araba alan var mı yav cidden
Yakında herkes eskiye dönüş yapacak. 2005 model ve üstü honda alıp zulalamak lazım. :D
Skoda Yeni Karoq - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto
1 tanesi esenyurtta boşta.
Merhaba. Otomatik touch bakıyoruz ablam için. Bilgi verebilirmisiniz?
Abiler selamlar. Hyundai bayii çalışanı veya tanıdığı olan var mıdır?
Doğuş'ta s3'lerde rezerve et butonu gözüküyor. Bizden birileri alsa da fotoğraflarını paylaşsa buradan. 1- o kadar param olursa, 2-parayı arabaya bağlamak gibi bir hata yapmaya karar verirsem, gerçekten çok kullanmak istediğim bir otomobil.
edit: bir önceki sayfada fotoğraflar paylaşılmış. Her ne kadar almayı tercih edeceğim bir renk olmasa da kırmızısı çok güzel duruyor.
1.0 joy edc 0km kırmızı buz mavi veya mavi olarak arıyorum yardımcı olabilecek var mı?
1.4 easy paket egea yada 1.4 jump i20 arıyoruz varmı hyundai yada fiat bayisinde çalışan?
Egeaların hepsi yerli üretim mi?Cross'un konforunda HB olana göre fark var mı?
milletin araba bulamadığı dönemde, hala satılmamış S3'ler var. üstüne para isterken şimdi liste fiyatı diyorlar. tanıdığınız varsa indirim bile alabilirsiniz
S3 lerin şanssızlığı maşallah hepsi dolu araçlar. 13-17 arası satır opsiyonlu araçların tamamı.
Bunun üzerine bir de eski araçla aynı yürür&motor gelince doğal olarak müşteri tepkisi çekti. Ama çok güzel duruyor. Hele içi baya güzel olmuş.
Ancak 8R ile arasında yaklaşık 500-700k fark olacaksa kendi adıma platonik bir aşktan öteye gidemez :D
Doğuşun sitesinde rezerve et butonu aktif gözüküyor. Sedefli daytona gri ve bir çok opsiyon mevcut. Bu hali ile fiyatı 2.5 milyondan fazla olabilir. Görüşen birisi varsa bilgi verecektir.
Audi S3 Sedan 2.0 Turbo FSI quattro 310 hp S tronic - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto