User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İsimlerin her yönden didiklenmesi

  1. #1
    chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Feb 2007
    Yaş
    53
    Şehir
    Ankara
    Mesaj
    8.519
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Arrow İsimlerin her yönden didiklenmesi

    http://www.ismididikle.com/

    KADİR Türkiye'de en çok kullanılan 55. isim (... 53. arzu, 54. ayhan, 55. kadir, 56. özge, 57. selçuk, ...). Ülkemizde yaklaşık her 364 kişiden birinin adı KADİR ve ismin yaygınlık oranı binde 2.75.

    KADİR adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 19-01-2009 23:47 itibariyle yaklaşık 197,568 kişinin isminin KADİR olduğu ve KADİR isimli kişi sayısının her yıl ortalama 3269 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    KADİR adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 5.70 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 1,742 KADİR yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada KADİR sayısı her yıl 15 kişi artıyor.

    KADİR Türkiye'nin en yaygın 55. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 55. ad ise Eugene ismi. KADİR adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 53. Timothy 54. Matthew 55. Eugene 56. Wayne 57. Philip isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.

  2. #2
    TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Oct 2005
    Yaş
    41
    Şehir
    New York
    Mesaj
    6.380
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MUSTAFA Türkiye'de en çok kullanılan 3. isim (... 1. mehmet, 2. ali, 3. mustafa, 4. ahmet, 5. murat, ...). Ülkemizde yaklaşık her 56 kişiden birinin adı MUSTAFA ve ismin yaygınlık oranı binde 18.

    MUSTAFA adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 19-01-2009 23:22 itibariyle yaklaşık 1,293,173 kişinin isminin MUSTAFA olduğu ve MUSTAFA isimli kişi sayısının her yıl ortalama 21394 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    MUSTAFA adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 159.50 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 48,785 MUSTAFA yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada MUSTAFA sayısı her yıl 419 kişi artıyor.

    MUSTAFA Türkiye'nin en yaygın 3. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 3. ad ise Michael ismi. MUSTAFA adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 1. John 2. David 3. Michael 4. Robert 5. James isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.
    nekadar gereksiz sey varsa vermisler
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

  3. #3

    Üyelik
    Sep 2006
    Yaş
    39
    Şehir
    ankara
    Mesaj
    6.288
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TÜNAY Türkiye'de en çok kullanılan 2397. isim (... 2395. tulu, 2396. turul, 2397. tünay, 2398. hürşat, 2399. tunca, ...). Ülkemizde yaklaşık her 29,448 kişiden birinin adı TÜNAY ve ismin yaygınlık oranı binde 0.03.

    TÜNAY adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 19-01-2009 23:28 itibariyle yaklaşık 2,155 kişinin isminin TÜNAY olduğu ve TÜNAY isimli kişi sayısının her yıl ortalama 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    TÜNAY adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 1.42 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 436 TÜNAY yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada TÜNAY sayısı her yıl 4 kişi artıyor.

    TÜNAY Türkiye'nin en yaygın 2397. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 2397. ad ise Krzysztof ismi. TÜNAY adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 2395. Athena 2396. Teodoro 2397. Krzysztof 2398. Farrukh 2399. Nabeel isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.


    sacma olmus bıraz...hem 2155 kısıde var dıyor hemde 30 bın kısıden bırının adı dıyor???

  4. #4
    m.kaan46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Aug 2006
    Yaş
    32
    Şehir
    Bursa
    Mesaj
    494
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MEHMET Türkiye'de en çok kullanılan 1. isim (... 1. mehmet, 2. ali, 3. mustafa, 4. ahmet, 5. murat, ...). Ülkemizde yaklaşık her 35 kişiden birinin adı MEHMET ve ismin yaygınlık oranı binde 28.93.

    MEHMET adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 19-01-2009 23:32 itibariyle yaklaşık 2,078,418 kişinin isminin MEHMET olduğu ve MEHMET isimli kişi sayısının her yıl ortalama 34385 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    MEHMET adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 105.38 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 32,233 MEHMET yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada MEHMET sayısı her yıl 277 kişi artıyor.

    MEHMET Türkiye'nin en yaygın 1. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 1. ad ise John ismi. MEHMET adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 1. John 2. David 3. Michael 4. Robert 5. James isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.
    KAAN Türkiye'de en çok kullanılan 193. isim (... 191. rıza, 192. akın, 193. kaan, 194. fırat, 195. harun, ...). Ülkemizde yaklaşık her 866 kişiden birinin adı KAAN ve ismin yaygınlık oranı binde 1.15.

    KAAN adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 19-01-2009 23:33 itibariyle yaklaşık 82,619 kişinin isminin KAAN olduğu ve KAAN isimli kişi sayısının her yıl ortalama 1367 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    KAAN adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 1.42 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 436 KAAN yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada KAAN sayısı her yıl 4 kişi artıyor.

    KAAN Türkiye'nin en yaygın 193. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 193. ad ise Kelly ismi. KAAN adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 191. Karl 192. Ali 193. Kelly 194. Stephanie 195. Hugh isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.
    benimkinlerindede baya bişi war.

  5. #5
    Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Jun 2008
    Yaş
    40
    Şehir
    Ankara
    Mesaj
    2.361
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALİCAN Türkiye'de en çok kullanılan 681. isim (... 679. alaattin, 680. said, 681. alican, 682. iskender, 683. asena, ...). Ülkemizde yaklaşık her 4,207 kişiden birinin adı ALİCAN ve ismin yaygınlık oranı binde 0.24.

    ALİCAN adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 19-01-2009 23:36 itibariyle yaklaşık 17,242 kişinin isminin ALİCAN olduğu ve ALİCAN isimli kişi sayısının her yıl ortalama 285 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    ALİCAN adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 1.42 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 436 ALİCAN yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada ALİCAN sayısı her yıl 4 kişi artıyor.

    ALİCAN Türkiye'nin en yaygın 681. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 681. ad ise Sung ismi. ALİCAN adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 679. Megan 680. Kamal 681. Sung 682. Raphael 683. Emilio isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.

  6. #6
    Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Aug 2006
    Yaş
    40
    Şehir
    Türkiye/Istanbul
    Mesaj
    5.525
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BARAN Türkiye'de en çok kullanılan 489. isim (... 487. servet, 488. nusret, 489. baran, 490. refik, 491. selami, ...). Ülkemizde yaklaşık her 2,265 kişiden birinin adı BARAN ve ismin yaygınlık oranı binde 0.44.

    BARAN adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 19-01-2009 23:41 itibariyle yaklaşık 31,610 kişinin isminin BARAN olduğu ve BARAN isimli kişi sayısının her yıl ortalama 523 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    BARAN adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 4.27 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 1,307 BARAN yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada BARAN sayısı her yıl 11 kişi artıyor.

    BARAN Türkiye'nin en yaygın 489. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 489. ad ise Wendell ismi. BARAN adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 487. Tamara 488. Audrey 489. Wendell 490. Carroll 491. Nina isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.
    sacmalık

  7. #7
    chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Feb 2007
    Yaş
    53
    Şehir
    Ankara
    Mesaj
    8.519
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TÜNAY Türkiye'de en çok kullanılan 2397. isim (... 2395. tulu, 2396. turul, 2397. tünay, 2398. hürşat, 2399. tunca, ...). Ülkemizde yaklaşık her 29,448 kişiden birinin adı TÜNAY ve ismin yaygınlık oranı binde 0.03.

    TÜNAY adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 19-01-2009 23:28 itibariyle yaklaşık 2,155 kişinin isminin TÜNAY olduğu ve TÜNAY isimli kişi sayısının her yıl ortalama 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    TÜNAY adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 1.42 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 436 TÜNAY yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada TÜNAY sayısı her yıl 4 kişi artıyor.

    TÜNAY Türkiye'nin en yaygın 2397. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 2397. ad ise Krzysztof ismi. TÜNAY adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 2395. Athena 2396. Teodoro 2397. Krzysztof 2398. Farrukh 2399. Nabeel isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.


    sacma olmus bıraz...hem 2155 kısıde var dıyor hemde 30 bın kısıden bırının adı dıyor???
    Nüfusumuzun 70milyon olduğunu düşünürsek ,70.000.000/30.000= 2300 felan yani hesap doğru Tünay
    Bu Kibariyenin eski kocası ve aynı zamanda "Makbule Tokmak"'ın damadının adıda Tünay'dı şöfeeeer Tünay

  8. #8

    Üyelik
    Sep 2006
    Yaş
    39
    Şehir
    ankara
    Mesaj
    6.288
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nüfusumuzun 70milyon olduğunu düşünürsek ,70.000.000/30.000= 2300 felan yani hesap doğru Tünay
    Bu Kibariyenin eski kocası ve aynı zamanda "Makbule Tokmak"'ın damadının adıda Tünay'dı şöfeeeer Tünay

    walla sabahtan berı ders calısıyorum normaldır bole hatalar

  9. #9
    Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Dec 2006
    Yaş
    41
    Şehir
    Antalya
    Mesaj
    3.222
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aradığınız TUĞRAL kelimesini isim veritabanımızda bulamadık. Bu arada sadece ilk adınızı aradınız ve isminizi de Türkçe harfleri doğru kullanarak yazdınız değil mi? Mesela AYŞE yerine AYSE ararsanız ismi bulamayız tabii ki! Bir de bazı arkadaşlar abartıp iki ismi aynı anda arıyor, olmaz, öyle yapmayın. Adınız Mehmet Emin'se Mehmet'i ayrı, Emin'i ayrı ayrı arayın, hepsini beraber aramayın.

    Ama adınızı doğru yazıp aramış olsanız bile ismi biz bulamadık demek isimsiz kaldınız, mahfoldunuz demek değil. Sadece bizim isimleri derlediğimiz yaklaşık 30.000 kişilik veritabanımız içinde 1 tane bile TUĞRAL isminde kişi yok demek.


    Ama biz ismi bulamasak da yine de aşağıda sizin için didikledik. Önce size bir istatistik çıkartalım: TUĞRAL kelimesi Türkiye'de en çok kullanılan 2472 ad arasında yer almayacak kadar nadir bir isim ve yaygınlık oranı 30.000'de 1'den az.

    Bu durumda da TUĞRAL adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 19-01-2009 23:59 itibariyle 2,155'den az kişinin isminin TUĞRAL olduğu ve TUĞRAL isimli kişi sayısının her yıl taş çatlasa 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.


    ahahah sapıttı alet
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

  10. #10
    chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Feb 2007
    Yaş
    53
    Şehir
    Ankara
    Mesaj
    8.519
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla sabahtan berı ders calısıyorum normaldır bole hatalar
    E hadi allah yardımcın olsun..

  11. #11
    Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Nov 2005
    Yaş
    39
    Şehir
    İstanbul
    Mesaj
    21.932
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

    ÖZGÜR Türkiye'de en çok kullanılan 29. isim (... 27. serkan, 28. gökhan, 29. özgür, 30. onur, 31. yusuf, ...). Ülkemizde yaklaşık her 225 kişiden birinin adı ÖZGÜR ve ismin yaygınlık oranı binde 4.45.

    ÖZGÜR adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 20-01-2009 00:04 itibariyle yaklaşık 319,701 kişinin isminin ÖZGÜR olduğu ve ÖZGÜR isimli kişi sayısının her yıl ortalama 5289 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    ÖZGÜR adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 4.27 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 1,307 ÖZGÜR yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada ÖZGÜR sayısı her yıl 11 kişi artıyor.

    ÖZGÜR Türkiye'nin en yaygın 29. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 29. ad ise Allen ismi. ÖZGÜR adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 27. Lynn 28. Kenneth 29. Allen 30. Donald 31. Elizabeth isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir
    bana kısaca allen de diyebilirsiniz

  12. #12
    crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Apr 2006
    Yaş
    41
    Şehir
    ıstanbul/bakırkoy
    Mesaj
    2.605
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ALİCAN Türkiye'de en çok kullanılan 681. isim (... 679. alaattin, 680. said, 681. alican, 682. iskender, 683. asena, ...). Ülkemizde yaklaşık her 4,207 kişiden birinin adı ALİCAN ve ismin yaygınlık oranı binde 0.24.

    ALİCAN adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 19-01-2009 23:36 itibariyle yaklaşık 17,242 kişinin isminin ALİCAN olduğu ve ALİCAN isimli kişi sayısının her yıl ortalama 285 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    ALİCAN adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 1.42 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 436 ALİCAN yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada ALİCAN sayısı her yıl 4 kişi artıyor.

    ALİCAN Türkiye'nin en yaygın 681. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 681. ad ise Sung ismi. ALİCAN adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 679. Megan 680. Kamal 681. Sung 682. Raphael 683. Emilio isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.

    adaş benden once alıntı yapmıssın banada okumak kaldı sagol

  13. #13
    CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Aug 2008
    Yaş
    37
    Şehir
    Ankara
    Mesaj
    10.180
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ERAY Türkiye'de en çok kullanılan 427. isim (... 425. cemile, 426. ferhan, 427. eray, 428. ersan, 429. fahrettin, ...). Ülkemizde yaklaşık her 1,963 kişiden birinin adı ERAY ve ismin yaygınlık oranı binde 0.51.

    ERAY adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 20-01-2009 00:17 itibariyle yaklaşık 36,639 kişinin isminin ERAY olduğu ve ERAY isimli kişi sayısının her yıl ortalama 606 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    ERAY adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 1.42 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 436 ERAY yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada ERAY sayısı her yıl 4 kişi artıyor.

    ERAY Türkiye'nin en yaygın 427. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 427. ad ise Erin ismi. ERAY adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 425. Ernesto 426. Chester 427. Erin 428. Anil 429. Elias isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.
    her sene ortalama 606 juniour eray iniyor piyasaya

  14. #14
    MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Nov 2005
    Yaş
    44
    Şehir
    İstanbul
    Mesaj
    11.075
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TAYFUN Türkiye'de en çok kullanılan 183. isim (... 181. nevzat, 182. ülkü, 183. tayfun, 184. yücel, 185. bora, ...). Ülkemizde yaklaşık her 841 kişiden birinin adı TAYFUN ve ismin yaygınlık oranı binde 1.19.

    TAYFUN adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 20-01-2009 02:43 itibariyle yaklaşık 85,493 kişinin isminin TAYFUN olduğu ve TAYFUN isimli kişi sayısının her yıl ortalama 1414 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    TAYFUN adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 1.42 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 436 TAYFUN yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada TAYFUN sayısı her yıl 4 kişi artıyor.

    TAYFUN Türkiye'nin en yaygın 183. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 183. ad ise Robin ismi. TAYFUN adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 181. Marvin 182. Mohammad 183. Robin 184. Michele 185. Gene isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.


    Aradığınız MİAMİ kelimesini isim veritabanımızda bulamadık

  15. #15
    Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Nov 2005
    Yaş
    42
    Şehir
    İstanbul
    Mesaj
    2.685
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer Keremi asıl olarak alırsam

    KEREM Türkiye'de en çok kullanılan 238. isim (... 236. gonca, 237. müge, 238. kerem, 239. selda, 240. nuray, ...). Ülkemizde yaklaşık her 982 kişiden birinin adı KEREM ve ismin yaygınlık oranı binde 1.02.

    KEREM adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 20-01-2009 02:48 itibariyle yaklaşık 73,280 kişinin isminin KEREM olduğu ve KEREM isimli kişi sayısının her yıl ortalama 1212 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    KEREM adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 1.42 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 436 KEREM yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada KEREM sayısı her yıl 4 kişi artıyor.

    KEREM Türkiye'nin en yaygın 238. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 238. ad ise Glen ismi. KEREM adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 236. Laurence 237. Theresa 238. Glen 239. Clark 240. Melvin isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.
    Ama ilkokuldan beri herkezin bana hitabı Samsa yı kullanırsam.

    Aradığınız SAMSA kelimesini isim veritabanımızda bulamadık. Bu arada sadece ilk adınızı aradınız ve isminizi de Türkçe harfleri doğru kullanarak yazdınız değil mi? Mesela AYŞE yerine AYSE ararsanız ismi bulamayız tabii ki! Bir de bazı arkadaşlar abartıp iki ismi aynı anda arıyor, olmaz, öyle yapmayın. Adınız Mehmet Emin'se Mehmet'i ayrı, Emin'i ayrı ayrı arayın, hepsini beraber aramayın.

    Ama adınızı doğru yazıp aramış olsanız bile ismi biz bulamadık demek isimsiz kaldınız, mahfoldunuz demek değil. Sadece bizim isimleri derlediğimiz yaklaşık 30.000 kişilik veritabanımız içinde 1 tane bile SAMSA isminde kişi yok demek.

    Ama biz ismi bulamasak da yine de aşağıda sizin için didikledik. Önce size bir istatistik çıkartalım: SAMSA kelimesi Türkiye'de en çok kullanılan 2472 ad arasında yer almayacak kadar nadir bir isim ve yaygınlık oranı 30.000'de 1'den az.

    Bu durumda da SAMSA adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 20-01-2009 02:49 itibariyle 2,155'den az kişinin isminin SAMSA olduğu ve SAMSA isimli kişi sayısının her yıl taş çatlasa 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    o zaman siz iyisimi bana Clark diyin Clark Kent den süpermen
    Samsa

  16. #16
    Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Nov 2005
    Yaş
    42
    Şehir
    İstanbul
    Mesaj
    2.685
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aradığınız TUĞRAL kelimesini isim veritabanımızda bulamadık. Bu arada sadece ilk adınızı aradınız ve isminizi de Türkçe harfleri doğru kullanarak yazdınız değil mi? Mesela AYŞE yerine AYSE ararsanız ismi bulamayız tabii ki! Bir de bazı arkadaşlar abartıp iki ismi aynı anda arıyor, olmaz, öyle yapmayın. Adınız Mehmet Emin'se Mehmet'i ayrı, Emin'i ayrı ayrı arayın, hepsini beraber aramayın.

    Ama adınızı doğru yazıp aramış olsanız bile ismi biz bulamadık demek isimsiz kaldınız, mahfoldunuz demek değil. Sadece bizim isimleri derlediğimiz yaklaşık 30.000 kişilik veritabanımız içinde 1 tane bile TUĞRAL isminde kişi yok demek.


    Ama biz ismi bulamasak da yine de aşağıda sizin için didikledik. Önce size bir istatistik çıkartalım: TUĞRAL kelimesi Türkiye'de en çok kullanılan 2472 ad arasında yer almayacak kadar nadir bir isim ve yaygınlık oranı 30.000'de 1'den az.

    Bu durumda da TUĞRAL adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 19-01-2009 23:59 itibariyle 2,155'den az kişinin isminin TUĞRAL olduğu ve TUĞRAL isimli kişi sayısının her yıl taş çatlasa 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.


    ahahah sapıttı alet
    hahhahahah şaka gibi
    Samsa

  17. #17
    MR.TurboALİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Nov 2008
    Yaş
    36
    Şehir
    İstanbul / Üsküdar
    Mesaj
    3.541
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crazydog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adaş benden once alıntı yapmıssın banada okumak kaldı sagol
    saolun adaşlar bende alicanım

  18. #18
    tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Dec 2007
    Yaş
    35
    Şehir
    1stanbul
    Mesaj
    5.200
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ÖMER Türkiye'de en çok kullanılan 13. isim (... 11. fatih, 12. bülent, 13. ömer, 14. ismail, 15. özlem, ...). Ülkemizde yaklaşık her 161 kişiden birinin adı ÖMER ve ismin yaygınlık oranı binde 6.21.

    ÖMER adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 20-01-2009 09:54 itibariyle yaklaşık 446,153 kişinin isminin ÖMER olduğu ve ÖMER isimli kişi sayısının her yıl ortalama 7381 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    ÖMER adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 85.45 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 26,135 ÖMER yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada ÖMER sayısı her yıl 225 kişi artıyor.

    ÖMER Türkiye'nin en yaygın 13. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 13. ad ise Mark ismi. ÖMER adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 11. Edward 12. Charles 13. Mark 14. Alan 15. Ann isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.


    FARUK Türkiye'de en çok kullanılan 43. isim (... 41. burcu, 42. cem, 43. faruk, 44. orhan, 45. derya, ...). Ülkemizde yaklaşık her 304 kişiden birinin adı FARUK ve ismin yaygınlık oranı binde 3.29.

    FARUK adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 20-01-2009 09:52 itibariyle yaklaşık 236,368 kişinin isminin FARUK olduğu ve FARUK isimli kişi sayısının her yıl ortalama 3910 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

    FARUK adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 8.54 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 2,614 FARUK yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada FARUK sayısı her yıl 22 kişi artıyor.

    FARUK Türkiye'nin en yaygın 43. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 43. ad ise Howard ismi. FARUK adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 41. Gregory 42. Eric 43. Howard 44. Susan 45. Anne isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.

  19. #19
    TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Nov 2005
    Yaş
    44
    Şehir
    Istanbul
    Mesaj
    5.312
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)






    haha ne güzelmiş.
    Failure is not an option.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •