Konu özünden sapmış bence. Güneş gözlüğünün tipi ve lensin rengi konuşulmalıydı. :/
Printable View
Konu özünden sapmış bence. Güneş gözlüğünün tipi ve lensin rengi konuşulmalıydı. :/
Servisten Eibach yay alabilirsiniz. OEM Amerikan lambalar ön arka , sway bar takımı, K&N veya ITG hava filtresi, servisten orjinal BBS jantlar gibi parçalar da temin edilebilir.
Pedal Commander ve yazılım oldukça gereksiz hareketler olur zira 1.5 motordan bir performans beklemeyin. Çok para varsa BBR Turbo kit alınabilir (yaklaşık 80.000 TL Gibi bir rakama temin edilebiliyor)
BBR turbo kit ile ilgili Türkiye'de bir örnek bulamadım. Sizin bilginiz var mı?
Merhaba, 195/50 r16 lastik önerileri alabilir miyim daha önce kullanmış olanlardan?
Manevi abimde var, ilk sahibinden 6 bin km'de aldık, alırken üstünde 17 OZ Superturismo'larla vermişti sahibi. Araba soul red, jantlar da siyah. Defalarca kullandım, o arabaya yapılacak benim nazarımda herhangi bir şey yok. Koy benzini, aç üstünü, gözüne de düzgün bir güneş gözlüğü, zevkine göre artık Ray Ban mi olur Persol mü bilemem. Fonda da güzel bi funk/soul müzik, sağ şeritten süzüle süzüle...