hahahahahah
Onlar doğaya bile karıştı.
Keşke devamı olsa da alsam:) Bizim evde ufak çaplı bir bar kadar tüketim var
Printable View
En son arabayı garaja kapattım 2.5 yıl oldu bu süre zarfında 17 km yapmışım sadece içimden uğraşMak gelmiyor eskiden olsa Lego gibi sökerdim heryerini temizlerdim… arka cama biri küçük tuvaletini yapmış sanırım ben yoktum babam biraz su döküp temizlemiş 😊
https://i.hizliresim.com/m440uc4.jpeg
Herkes face ve wp gruplarından işlerini hallediyor, alım satımını yapıyor. Bu nedenle pek aktif değil maalesef.
Hoşçakal Samet kendine iyi bak özleyeceğim seni :D
Çabuk gel diye FSI arkasından su döküyorum :D kusura bakma maliyetler arttı
https://d.neoldu.com/news/3079.jpg
@XoR
Koray abi veda etmedim durum bildirdim. Bi yere gittiğim yok :D
Elimiz alışmış sabah bilgisayar açıyorum. SAP Outlook peşine techturkey hergün giriyorum yani :D
Ne güzeldi eski günler izmir gezimiz sultanoğlu mangal uykuluk vs vs... özlüyor insan...
Sabah, öğlen, akşam belli saatlerde bakma gereği duyuyorum foruma. Yeni birşeyler var mı diye...
Ama eskiden DIY konularına özenirdik, bakar öğrenirdik. Teknik konularda bayadır detaylı paylaşım vs olmuyor.
Forumun kaliteli seviyesinde takılıyoruz...
Ben operasyon elverdikçe ve ofiste vakit geçirdikçe mutaka giriyorum foruma :)
Evet eski tadı yok ama bu çok normal bir durum. Lokomotif tayfa'nın büyük çoğunluğu evlendi çoluk çocuk herkesin farklı bir hayat mücadelesi başladı.
Eskiden arabalara harcadığım paraları düşünüyorum ve dönüp Tiguan'a bakıyorum 3 senedir bizimle, üç yetkili servis periyodik bakım ve 1 takım yaz lastiği dışında sıfır harcama yapmışım :D
Şu saatten sonra arabaya mecburi bakım giderleri dışında harcayacak bütçem yok :)
Bütçemin %80'i artık kızıma ayrılmış durumda zira :D kalan %20 ile eşimle biz idare ediyoruz.
Bir halı saha organizasyonuna bakar tekrar hareketlendirmek :)
@PiscocuK @free-hifi @Akizilkaya @ahmet3425 @
01.Ağustos.2022, 21:23
Mutu;
yurtdisi forumlarda da boyle, ozellikle yerel Facebook grupları cok aktif, sehirsel ya da mahallesel düzeyde marka bazli gruplarda cok takılıyor insanlar, forumlara yazanlar genelde bizim gibi 35 ustu olanlar :)
burda tek fark bir cok insanin garajı oldugu ve temel bakımları, degisiklikleri kendileri yaptıkları icin biraz daha aktifler hala... ozellikle pistlere araba hazırlayanlar surekli bir evdeki garajlarda aksiyon icindeler cok kıskanıyorum :)