Ben de Aralık ayında V15 aldım.
Buna benzer bir tavsiyeye denk gelmem iyi oldu.
Teşekkür ettim
Printable View
Normal taş/parke zemin baslıgı ile halı baslıgının kafalarının altına 25 kurusla acılabilen vidalar var Metenin dedigi gibi acıp arada detaylı girmek şart. Sactı kıldı yündü cok dolanıyor durduk yere dişlisini heba etmesin baslıklarda dünya para oldu cünkü :D
birde su arkadastan varsa Mini motorhead cok güzel araç içi ve paspasları temizliyor tavsiye ederim :D
2 seneden uzundur evde irobot roomba 960 var. Günümüze göre ilkel bir robot olsa da topladığı toza baktığımızda iş yaptığına her seferinde bir kez daha şahit oluyorum. Pil değiştirme zamanı geldi, onun harici bir sorunum yok. Çok memnunum. Robot hergün çalışır ise büyük temizliğe 1,5 ayda 1 anca gerek var.
1 seneden uzundur evde irobot braava jet m6 var. robottan sonra silmeye başlayacak şekilde ayarlıyorum, ev resmen mis gibi oluyor.
2 seneden uzundur evde dyson v10 var. anlık dökülen şeyler için veya hızlı toz alma için kesinlikle efsane bir alet.
6 aydır evde dyson cinetic big ball var. 1 veya 2 defa kullanıldı. yukarıdakiler varken çok ciddi anlamda gereksiz.
Hepsiburada.com | Guvenlik
Çalıştığım mağazada kapalı kutu var 13000 ₺'den verebilirim. İlgilenen varsa yardımcı olabilirim.