d3n1s Nickli Üyeden Alıntı
Genel olarak "bize mustehak" durumu var. Tuvturk'ten once ben hic bir aracimi muayeneye sokmadim, bir kere muayene istasyonunun otoparkina girdim, ruhsat iceri gitti, damgasiyla geri geldi, onun disinda muayene istasyonunun etrafina bile gitmedi arabalarim. Hatirlayanlar olacaktir, tuvturk'e ilk gectigi donemde millet tv ekranlarinda sitem ediyordu. Simdi tuvturk ufaktan eski sisteme dogru evriliyor, yine laf ediyoruz. Neyse. Tuvturk'un ilk gununden itibaren insanlar muayeneden kaldikca ucuz yollu cozumlere gittiler, jant lastik kiralamak, katalitik konvertor kiralamak, xenon sokup yerine idareten halojen ampul takmak vb. Muayene sonrasi da arac yine eski haline donuyor.
Oradaki kusurlari oraya sus olsun diye yazmiyorlar, git yaptir diye yaziyorlar, ama iste bizim uzay mekigi arkadas oradaki hafif kusuru gorunce "oh be gectik" diyip ayarsiz farlariyla senin benim gozumu oymaya devam ediyor. Ornekler elbet cogaltilabilir. Benim eski A3'u muayeneye sokarken, nesi var nesi yoksa yaz da yaptiralim, sonradan ugrasmayalim dedigimde calisan bana uzayli gormus gibi bakmisti, nasil garipsediyse eleman.
Dipnot olarak da, "yanlis"a yanlis dedik diye dogus guzellemecisi de oldum, sanirim sovseler daha az dokunurdu.