benımde dıkkatımı cekdı kan hıc yok yerde tekrar allaah rahmet eylesin. yakınlarına sabır versın.
Printable View
benımde dıkkatımı cekdı kan hıc yok yerde tekrar allaah rahmet eylesin. yakınlarına sabır versın.
Allah ölümünde hayırlısını nasip etsin Allah rahmet eylesin :(
Türkiye gibi öküzün bol olduğu bir ülkede motosiklete binilmez.
(Allah rahmet eylesin çocuğa.)
Edit; kompleksli motor-bisiklet sürücüleri konusuna da katılıyorum. Kelle kollukta gittikleri gibi taşıtların da başını belaya sokuyorlar. Özellikle bir anda sağda biten ve sağdan geçmeye çalışanları. :icon13:
trafikte motorlulara her zaman yol veririm ama çoğunluk öle diyil malesef sonuçta iki teker kaportası vucudu en ufak yanlışı kaldırmıyor. Allah rahmet eylesin..
off çok kötü ya:(:(
o ticarinin taa..... hıyar heriflere veriolar araç basıolar sanki altında spor oto var gibi kesin farketmedi vurdu yazık herife yaa allah belasını versin o şöförün kafası kopmuş yazık yaa allah onun sevdiklerine göstersinde anlasın o zmn durumun acısını
TUM AILESINE BAS SAGLIGI DILIYORUM.ALLAH SABILAR VERSIN.BEN DE MOTORLU KURYEYIM.NE YAZIKKI BU TUR KAZLAR COK SIKLIKLA OLUYOR.BIZ EKMEK PARASINI ZOR SARTLARDA KAZANAN INSANLARIZ.BIZ KURYELERIN DE AILESI VAR YUKUMLULUK VE SORUMLULUK TASIYAN INSANLARIZ.BIZI NE ZANNEDIYORLAR KI BU TOPLUM.INSANLARIN AKLINDA SU VAR KURYE PARCASI GOZU ILE GORUYORLAR.TRFIKTE O KADAR COK CANI VAR KI CANAVAR DEMEGE DILIM VARMIYOR.DENETLEME YOK.KURALLARA UYAN YOK.NE YAYA YA NEDE MOTORCUYA,ALMISLAR EHLIYETINI,ARABALARINI KENDILERINI BASKA DUNYADA ZANNEDIYORLAR.BENIMDE BASIMDAN COK OLAYLAR GECTI.ARABADA DIREKSIYON BASINDA YEMEK YEMEK,KOLASINI ICMEK,TLFN DAN MESAJ CEKMEK,KITAP OKUMAK,ICKI ICMEK,DIKKATIN DE SI YOK.4 TEKER UZERINDE GITMEK O DIREKSIYON DENEN SIMIDI ELIYLE KULLANMIYORLAR.BIZLER KENDIMIZDEN VE BIR BASKASINA YASAMIN DAN SORUMLU OLMALIYIZ.SAYGI VE SEVGI CERCEVESI ICERSINDE YASAMAMIZ GEREKIRKEN.HER SEYIN BIR KURALI VAR,BU KURALLARA KIMSE UYMASSA BAZI SORUNLAR DOGURUR VE BU SORUNLAR HEPIMIZI ETKILER.YETER!!
alıntıdır... yorumu okuyunca aslında bütün sucun motokuryelerde olmadıgı biraz da olsa anlaşılıyor gibi her ne kadar laf etsekte bizimde suclarımız cok büyükler..
Valla moto kurye denince benim ilk anda gözüme gelenler : çıstak çıstak son ses açık bir müzik, motorun her yerinde mavi ve kırmızı ledler , ebübeee diye bağıran bir korna , bir sağından , bir solundan geçmeye çalışması.
Ha tüm kuryeler aynı mı? Hayır, bizim ofisin motokuryesi aklı başında, günlük hayatında racing motora binen, iş günleri cbf-150 ile ofisin işlerini yapan bir insan. Genellemeye dahil değil.
Gelelim rahmetliye, Allah gani gani rahmet eylesin, çok kötü bir ölüm. Yalnız haberlerde kuryenin arkadan çaptığını söylediler, bilmiyorum doğru mu? Eğer arkadan çarptıysa minibüs sürücüsü ne yapabilir? Rahmetli düzgün fren mesafesi bırakmalıydı.
bugunde konya yolunda kaza olmuştu motorlu kuryeydi hrlde .Allah rahmet eylesin kötü ölüm!
belki kimse yapmaz kendim eski motorcu olduğum için hep motorculara kenara çekilip yol veririm hep kollarım ama bazı motorcular varki kardeşim kamikaze gibi ..allah rahmet eylesin demekten başka bir şey yok ailesine allah sabır versin...
bugun gorduk bız kazayı demekkı buymus ben ılk etapta ust gecıtten flan atlıyan bırı dıye dusundum ama demekkı buymus kaza allah rahmet eylesın
cok kötü bi ölüm kimseye vermesin allah.. yakınlarına sabır zor valla
Allah Rahmet eğlesin, Yakınlarınada sabır versin.
off çok kötü ya :( allah rahmet eylesin
evet konya yolu kopru altında oldu.bı audı vurmus gorebıldıgım kadarıyla.motorla araba arasında rahat 60-70m vardı.adam nerde nerde dıye bakınırken bı baktım orta refujde ustunu gazeteyle ortmusler.1m bıle yoktu aramızda bende sol serıtteydım trafıkte.cok kotu oldum bende :(
çok kötü yaw Allah herşeyin olduğu gibi ölümünde hayırlısını nasip etsin ailesi kazayı gördükten sonra kim bilir ne hale gelmiştir:( Allah gani gani rahmet eylesin...
çok fena yaa allah korusun
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin çok acı olmuş ;
bu forumda aktif bir arkadaşmış Allah ailesine yakınlarına sabır versin;
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...-sagolsun.html
çok üzüldüm keşke böyle bir olay olmasaydı allah ailesine sabırversin...fakat motor kullanan kişiler motor kullanıyoruz diye ayrıcalık yapmasalar bence böyle kazalar daha az görülebilir :(