tabiii ya istanbul buyyuk sehir calısıyor devam et
Printable View
tabiii ya istanbul buyyuk sehir calısıyor devam et
aynı mahallede oturduğumuz bi arkadaş Allah rahmet eylesin kalanlara da sabır..
cenaze bizim burdan kalkacakmış cuma dan sonra herhalde gidebilirsem giderim inşallah...
Ya her okudugumda içim çok kötü oluyor ya.... Allah rahmet eylesn...
allah rahmet eylesin
Böyle yorum yapanlarda var çevremizde. Bu görebildiğimiz bir kaza, görmediğimiz gün içinde kaç motorcu taciz ediliyor tahmin bile edemezsiniz. Cehaletin bir örneği de malesef bu motorcu arkadaşımız için yaşanmış. Saygı göster, saygı gör. Bu kadar basit. Bu konunun haricinde önemli ikinci bir konu da yollardaki bariyerler. Motosiklet kazalarının bir çoğunun ölümle sonuçlanması demir ve çelik ip bariyerler yüzünden oluyor. Defalarca bu konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesine başvuruldu motorcular tarafından ama cevap bile alınamadı. Umarım bu kaza sonuncu olur. Allah kimseye yakınlarının acısını göstermesin. Yere düşenleri ceset olarak görenlere bile...
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir kaza..
Ama genel olarak trafikte gördüğüm motor sürücüleri pek düzgün gitmiyor.
Dün akşam gayrettepe de bir ara sokakta gidiyorum sağlı sollu arabaların parkettiği bir yol.
Normal bir şekilde giderken sağ tarafıma bir anda bi scooter girdi ve park halinde ki aracın sürücüsü de kapıyı açtığı anda scooter kapıya girdi.Burda tek suçlu o gerzek scooter sürücüsü..
Aynı şekilde 23.00 civarı e5 cevizlibağ güzergahında 3tane zibidi scooterlarla 3şeridide kapamış zig zag çizerek yolu iptal ettiler resmen.
Her zaman sağıma soluma motor geldimi bende çekinirim , yol veririm hep ama böyleleri yüzünden aklı başında düzgün giden sürücülerde zorluk yaşıyor..
Allah rahmet eylesin.
Metrobüs yolunun koruyucu bariyerlerinin (Halatlı Tip) kaza esnasında büyük çaplı hasarlara yaralanmala ve ölümlere sebebiyet vermektedir diye düsünüyorum.
cok kotu ya : ( posta gazetesınde gordum sabah tuglerım dıken dıken oldu : ( Allah rahmet eylesın : (
allah rahmet eglesın. sanırım bı sure motor kullanmayacagım acayıp etkıledı benı cunku... :(