Çok keyifli bir araç ama fiyata bir şey diyemiyoruz :D
Printable View
Toyota mark 2 alıp toplamak adamı yorar ama değebilir
Just a moment...
Bravo HGT de gerçekten zamanın ötesinde tasarım, hala çok severim. Hele o filtre sesi aşık eder adamı.
Pazarlık zorlayınca 560a kadar düştü bence mantıklı araç düşünen kaçırmasın ben başka araç bulduğum için vazgeçtim.
Just a moment...
Facelift parasına makyajsız w213 e180
Donanım çok güzel gerçekten
Just a moment...
SW Favorilerim;
2016 Opel Insignia 1.6 CDTI
Just a moment...
2006 Saab 9-3 1.9 TiDS
Just a moment...
2005 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Just a moment...
2006 Alfa Romeo 159 2.4 JTD
Just a moment...
2006 Subaru Legacy 2.0
Just a moment...
Opel GT 2.0
Just a moment...
Diğer GT ler arasında en düşük fiyat ve kaza boya yok diyor. Eskiden de tutmamıştı Türkiye'de hala tutmuyor demekki :) alt yapı lotus olsa da
bu konuda eminmisin ?
Bu aracın lotusla bir alakası olmaması lazım , hatta aracı ilk üreten GM , ilk çıktığından adıda Pontiac Solstice.
Daha sonra Vauxhall avrupa için biraz tipini değiştirip opel logosu altında satıyor.
hatta kore'dede adı ; Daewoo G2x
General Motors Kappa platform - Wikipedia
Bu GT'de geçen seneden beri satılık aynı fotolarla. Bu fiyata da zor gibi satılması.
Just a moment...
E180 için çok para değil mi abi? Bu paraya E200 zorlanabilir sanki, hatta aşağıdaki gibi bir alternatif direkt vitrin ilanı olarak önüme çıktı,
E300
Just a moment...
Türkiye de ve İngiltere de fazla tutulmadı. İçine oturduğun zaman anlıyorsun neden tutulmadığını. S2000 dar bu daha da dar. Oturunca arabayı sana monte etmişler gibi hissediyorsun.
Lotus Elise - Wikipedia
Daha önce Saturn sky platformu ile elise series 2 yi biraz araştırdığımda görmüştüm.
Saturn Sky - Wikipedia (sayfanın altında see also kısmından da üstteki linke erişebilirsin.) vx220 için "European-market predecessors, both based on the Lotus Elise and built by Lotus Cars" ibaresi var.