Ben 1 tane gördüm Prag'da aynı SW Arteon ama alman plakaydı. Gri renk. Başka hiç çarpmadı gözüme. (Geçen hafta)
Printable View
he bi de şu da var ;
taaaa evropalara gidecen
ala ala sw arteon mu alacan?
:D:D:D:D:D
Sponsor olacaksan M3 düşünebilirim :D
BMW M3 Station wagon in White used in Trois-Ponts for € 170,000.-
yok mu olm şunun arası
:D
ayağımız alışsın
:D
Kızdırdık 1.5milyon oldu
:D :D deniyor
Just a moment... 3.18 İS
Acaba 97 astra f otomatik verip bunu alsam başıma bela alır mıyım? Kendi aracımın mekaniği harika. Ufak tefek masrafları var ama önemsiz.
Motor temizse ve alır almaz standalone beyin yapacaksanız zevkli makineler.Aksi halde senede bir hava akışmetre değiştirirsiniz.Fan termiği ve kalorifer musluğu değiştirmeyi de kendiniz öğrenirseniz sorun yok.Parça sıkıntısı da yaşamazsınız.Bence astra f otomatik ile takas edilebilir.
Bugün biraz klasiklerden gidelim.
Just a moment... Transit orjinal uzun şase ve alman. Etiketçiler
Just a moment... Anadol Akdeniz. Severim bu kasayı. Coupe olursa daha da çok severim. Ufak tefek aksesuarları her zaman kabul eder.
Just a moment... Bu araç bayağıdır satılık. Sadece motor problemi var başka bir arızası yoksa alınıp üzerine swap bile yapılır. Fantazi olsun diye de şöyle bir çalışma yapılabilir. 2.0 litre sierra motoru, şanzımanı ve diferansiyeli ile güzel olur. Zaten mekanik bir alet. :)