+1 o hafta yaptırdığım triger bakımından sonra expertizde triger seti değişimi önerilir dediler. Expertize girmeden önce de alıcıya trigerini yeni değiştirdiğimi söylemiştim. Resmen yalancı çıkarıyorlar :)
Printable View
+1 o hafta yaptırdığım triger bakımından sonra expertizde triger seti değişimi önerilir dediler. Expertize girmeden önce de alıcıya trigerini yeni değiştirdiğimi söylemiştim. Resmen yalancı çıkarıyorlar :)
Ekspertizlerin tek mantığı benim nazarımda "Bak kardeşim tarafsız birine baktırdık ilimizin gözü önünde, ilerde bir sıkıntı veya farklılık çıkarsa hukuki süreç bunun üzerinden işler" demektir. Onun haricinde çok bir mantığı yok (işin ehli kişiler haricinde)
Ufak bir sıkıntıdan dolayı blok değiştirceklermiş ne olaki acaba
SIFIR MOTOR ve 8HP75 OTOMATİK ŞANZIMAN TAKTIK! | 14.BÖLÜM - YouTube
M3 den çıkan 2JZ Onur ayar yaparken kırıldı diye biliyorum.
Eski motorun geçmişi biraz şaibeli gibiydi burada konuşulan olaylara göre. Faturalı motoru işleyebilmek için yapılmış olabilir mi?
Ben olayla çok bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Kırılmış da olabilir. Ama yaklaşık 1 senedir shot blok sıfır 2jz sipariş verebiliyorsun bayiiden. İlgisi olan olmayan herkes adetli şekilde satın alıp kenara koydu.Bence bunlarda ucuzken fiyat fırlamadan satın alıp kenara atmış olabilirler. :)
Olayın günceli hakkında bilgisi olan varmı ?
Turuncu yeşile boyanıp piyasaya sürülmedi mi zaten. Videodaki yeşil aslında orjinal Turuncu. Çakma Turuncu mu yapmışlar birde.