kelalper Nickli Üyeden Alıntı
bizim sitede eskiden 6 blok 1 açık otoparkı paylaşıyorduk. Sonra 4 tanesi kentsel dönüşüm ayağına arsa paylarını alarak ayrıldı. Oto park alanının geri kalanı bizim 2 bloğa kaldı ki toplamda 70 daire falan yapıyor. Otopark en fazla 38 araba alabiliyor. Sürekli kavga gürültü çıkıyor. Çünkü bazı öküzler hem çizgilere göre park etmiyor ya da pickupla dik koyduğu zaman geçişi kapattığı için enlemesine koyup 3 arabalık yer kapatıyor. Sonra yok sileceğimi kim kaldırdı aynamı kim kapadı diye whatsappda veryansın yapıyor. En son resmini çektim biliyorum itiraz edecek. Yazdı yok en fazla 2 arabalık yer kapladım aynalarım terse kapatılarak kırılmak istenmiş gece geç geldim de kimse o delikanlı çıksın diye. Yazdım. Sileceklerini ben kaldırdım aynalarını terse ben katladım. Katlanır özelliği olduğunu bildiğim için katladım. 2 arabalık değil 3 arabalık yer kaplamışsın. Kırmak niyetinde olsaydım da merak etme kırardım diye. Yok hala itiraz ediyor 2 araba delikanlılık bu mu diye yazınca bende şalter attı. "Ahanda hayvan herif resim burada say bakalım kaç çizgi kapamışsın.. Koca hiluxü yanlamasına koyunca nasıl 2 arabalık kapatır matematiğinde mi yok. Onu da geçtim senin hakkın tek arabalık 2 arabalık değil. Milletin yerini gasp ediyorsun.Delikanlılık diyorsan 10 dk sonra otoparkta buluşalım kimmiş delikanlık kim değilmiş. Dayak yediğin zaman polise gitmemeyi kabul ediyor musun?" diye yazdım. Fark etmemişim kusura bakmayın diye geri vites yaptı. Dayak konusunda teklifim baki diye yazdım çıt çıkmadı.